Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Η πρόεδρος της Νεολαίας του Κόμματος των Φιλελευθέρων στην Σουηδία ζητεί νομιμοποίηση της αιμομιξίας και της νεκροφιλίας!

σχόλιο Γ.Θ : Το μόνο ερώτημα είναι... γιατί δεν αρχίζει να βρέχει φωτιά;
Δυστυχώς δεν ξεβρωμίζει αλλιώς αυτός ο κόσμος...

Το σουηδικό μοντέλο πολλοί θαύμασαν, τις διακηρύξεις όμως κομματικής νεολαίας που ζητεί να σταματήσουν να είναι εκτός νόμου η νεκροφιλία και η αιμομιξία στη σκανδιναβική χώρα ουδείς ή, τέλος πάντων, όχι και πολλοί. Οσοι παρακολούθησαν το Συνέδριο ...της Νεολαίας των Φιλελευθέρων στη Σουηδία το περασμένο Σαββατοκύριακο έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν άκουσαν την πρόταση που κατατέθηκε επισήμως να νομιμοποιηθούν αυτές οι δύο μορφές σεξουαλικής επαφής που θεωρούνται, αν μη τι άλλο, «μη φυσιολογικές» και βέβαια είναι απολύτως παράνομες.

Συγκεκριμένα, ζητήθηκε αδέλφια που είναι άνω των 15 ετών να μπορούν να προβούν σε συναινετικές σεξουαλικές πράξεις και να επιτρέπεται σε ενήλικες να κάνουν σεξ με πτώματα, τα οποία, όμως, θα πρέπει να ανήκουν σε ανθρώπους που εν ζωή άφησαν γραπτή άδεια ότι μετά θάνατον δεν έχουν πρόβλημα να συνουσιαστεί κανείς μαζί τους!

«Γενικά, δεν μας αρέσουν οι ηθικοί κανόνες και αυτή η νομοθεσία που υπάρχει τώρα δεν προστατεύει κανέναν» σχολίασε σχετικά η πρόεδρος της Νεολαίας των Φιλελευθέρων της Στοκχόλμης (LUF) Σεσίλια Τζόνσον στην εφημερίδα «Aftonbladet». «Είμαστε νεολαία και είναι ένα από τα καθήκοντά μας να σκεφτόμαστε λίγο παραπέρα» πρόσθεσε.

Η Τζόνσον παραδέχεται ότι η νεκροφιλία και η αιμομιξία είναι «ασυνήθιστα και αηδιαστικά», ωστόσο σπεύδει να διευκρινίσει ότι αυτό δεν θα πρέπει να είναι κριτήριο για τη Δικαιοσύνη. «Θα πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να αποφασίσεις τι θα γίνει με το σώμα σου αφού πεθάνεις είτε αυτό σημαίνει ότι θέλεις να πάνε τα απομεινάρια σου σε μουσείο είτε να δοθούν στην επιστήμη ή ακόμα και να τα παραχωρήσεις για να κάνει κανείς σεξ μαζί τους. Αυτό θα πρέπει να επιτρέπεται» λέει με άνεση η νεαρή πρόεδρος της LUF. Οπως είναι φυσικό, αυτές οι τοποθετήσεις προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και μέσα στο ίδιο το Κόμμα των Φιλελευθέρων. Ο πρώην βουλευτής του κόμματος Καρλ Χάμιλτον αποκάλεσε τους εκπροσώπους της νεολαίας... «βλαμμένους» και τους κατηγόρησε ότι προβαίνουν σε τέτοιες δηλώσεις γιατί διψούν για δημοσιότητα. «Και ποιες άλλες προκλήσεις πιστεύει η νεολαία του κόμματος ότι αντιμετωπίζει η κοινωνία; Μήπως το σεξ με ιπποπόταμους;» αναρωτήθηκε.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...