Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Αποκάλυψη ΣΟΚ! Η Σαουδική Αραβία έχει πυρηνική βόμβα και απειλεί τη Ρωσία (βίντεο)

«Η Σαουδική Αραβία έχει πυρηνική βόμβα». Η αποκάλυψη σοκ, που ήδη έχει προκαλέσει σοβαρές ανησυχίες σε διεθνές επίπεδο,
έγινε από τον Σαουδάραβα πολιτικό αναλυτή Νταχάμ Αλ Άνζι (Dahham Al-‘Anzi) ενώ ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του Russia Today Arabic TV channel στις 15 Φεβρουαρίου.
Ο Νταχάμ Αλ Άνζι υποστήριξε ότι οι Σαουδάραβες έχουν στην κατοχή τους πυρηνικά όπλα εδώ και δύο χρόνια και ότι μάλιστα σκοπεύουν σύντομα να κάνουν και την πρώτη πυρηνική δοκιμή τους.
«Οι υπερδυνάμεις το γνωρίζουν», πρόσθεσε.
Μιλώντας στην εκπομπή ο Σαουδάραβας πολιτικός αναλυτής αναρωτήθηκε γιατί η Σαουδική Αραβία εξοπλίζεται με τόσα όπλα; Μα για να προστατέψει τους μουσουλμάνος, απάντησε ο ίδιος.
Εκεί έριξε και την είδηση για τα πυρηνικά όπλα. Η Σαουδική Αραβία απέκτησε πυρηνικά όπλα για να αμυνθεί απέναντι στο Ιράν, αφήνει να εννοηθεί, αλλά και για να προστατέψει τους μουσουλμάνους.
Η είδηση, εάν αληθεύει, σοκάρει. Το μεσαιωνικό ισλαμιστικό θεοκρατικό βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας έχει πυρηνικά όπλα.
Ο Νταχάμ Αλ Άνζι αναφέρθηκε και στην επικείμενη επέμβαση της Σαουδικής Αραβίας και της Τουρκία στη Συρία.
Κατά τη γνώμη του ο Μπασάρ Αλ Άσαντ υποστηρίζεται μόνο από τη Ρωσία και μια κλίκα γύρω του, ενώ ο λαός της Συρίας απαιτεί την απομάκρυνσή του. Και μέχρι να φύγει ο Άσαντ ο λαός της Συρίας σφάζεται, λέει. Για αυτό και οι Σαουδάραβες θέλουν να εισβάλουν στη Συρία, για να σώσουν τον λαό της. Βεβαίως αυτή είναι η γνωστή προπαγάνδα της Σαουδικής Αραβίας και της Τουρκίας.
Ωστόσο, το μήνυμα που στέλνουν στη Μόσχα είναι ξεκάθαρο: «Έχουμε πυρηνικά όπλα, θα μπούμε στη Συρία, μην μας απειλείτε».
Εάν η Σαουδική Αραβία απέκτησε πυρηνικά όπλα αυτό εξηγεί γιατί τα τελευταία δύο χρόνια έχει σηκώσει κεφάλι απέναντι στις ΗΠΑ και ενθαρρύνει και τον Ερντογάν να κάνει το ίδιο, ακολουθώντας οι δύο τους, Τουρκία και Σαουδική Αραβία, εντελώς δική τους ατζέντα στη Μέση Ανατολή «γράφοντας» τους Αμερικανούς στα… σανδάλια τους.
Είναι γνωστό ότι οι Σαουδάραβες χρηματοδοτούν με δεκάδες δισ. δολάρια τον Ερντογάν για να κάνει τις «δουλειές» τους. Μόνο προεκλογικά τον χορήγησαν με 10 δισ. δολάρια για να κάνει προεκλογικό αγώνα. Είναι γνωστό επίσης ότι τα παλάτια που χτίζει ο Ερντογάν είναι με χρήματα της Σαουδικής Αραβίας, όπως και ότι η Τουρκία βγήκε από την επιτήρηση του ΔΝΤ επειδή η Σαουδική Αραβία «πλήρωσε».
Τώρα έπεσε κυριολεκτικά ως «βόμβα» η είδηση ότι οι Σαουδάραβες διαθέτουν πυρηνική βόμβα.
Και είναι βέβαιο ότι εάν όντως την κατέχουν, αυτοί οι μισάνθρωποι δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να τη χρησιμοποιήσουν.
Υπενθυμίζουμε ότι τον Νοέμβριο του 2013 το BBC είχε αποκαλύψει ότι οι Σαουδάραβες είχαν αγοράσει πυρηνικά από το Πακιστάν. Το ίδιο ρεπορτάζ ανέφερε ότι η Σαουδική Αραβία είχε προειδοποιήσει τις ΗΠΑ από το 2009 ότι σκόπευε να αποκτήσει πυρηνικό οπλοστάσιο.
Από το Ιράν τη… περιμένανε, από τη Σαουδική Αραβία τους ήλθε. Όσο πιο γρήγορα «τελειώσει» η Δύση αυτούς τους παρανοϊκούς τόσο καλύτερα για όλους μας. Αλλιώς ουδείς γνωρίζει μέχρι που μπορούν να φτάσουν.


tribune

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...