Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Σπέρνουν τον όλεθρο στους Τζιχαντιστές τα Ρώσικα Μαχητικά στο Ιντλέμπ!

Τα Ρωσικά μαχητικά της Ρωσικής πολεμικής αεροπορίας σπέρνουν τον θάνατο...
στους Κατσαπλιάδες  στα χωριά και την περιοχή της  Ιντλεπ που τελούν υπο των έλεγχο ακόμη των  αντικαθεστωτικών στην Συρία και σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις τρέχουν να κρυφτούν πανικόβλητοι!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν από τους αξιωματούχους του υπουργείου Άμυνας τα ρωσικά μαχητικά επιχειρούν  αεροπορικές επιδρομές στις συνοικίες et-Tiniye, Maret en-Numan, Tel Minis ve Fiteyr στην επαρχία Σερακ στα βορειοανατολικά της πόλεως Ιντλεμπ!

Από την άλλη πλευρά ο Φιρατ Φαχαμ ,ακτιβιστής  στην  Μαρετ ελ Νουμαν ισχυρίσθηκε ότι τα ρωσικά μαχητικά βομβαρδίζουν τα χωριά στα οποία φιλοξενούνται οι σύριοι πρόσφυγες από το Χαλέπι.

Ο Φαχαμ αναφέροντας ότι οι χιλιάδες σύριοι άμαχοι που διέφυγαν από τους βομβαρδισμούς των ρωσικών μαχητικών στο Χαλέπι εγκαταστάθηκαν στα χωριά που βρίσκονται στην ορεινή περιοχή βόρεια της πόλεως Ιντλεπ αλλά και τα χωριά βρίσκονται υπο  βομβαρδισμό των ρωσικώνΜαχητικών. Οι Ρώσοι οργανώνουν αεροπορικές επιδρομές στις θέσεις των αντικαθεστωτικών δυνάμεων στο Χαλέπι αλλά και στο Ιντλεμπ.

9
Σύμφωνα  πάντως με πληροφορίες οι Τζιχαντιστές κρύβονται σε Καταυλισμούς προσφύγων αφού έχουν εγκαταλείψει τις θέσεις Μάχης  και ο Συριακός Στρατός τους πήρε στο κυνήγι!

Η Τουρκία τρομοκρατημένη ανησυχεί και προαναγγέλλει την εμπλοκή της με στρατιωτικά μέσα για να προστατέψουν τους τζιχαντιστές στο Χαλέπι όπως το έκαναν και στο ΑΠΠ, μόνο τώρα οι Ρώσοι δεν αστειεύονται

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...