Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Ο Σουηδίας Κλεόπας συγκλονίστηκε από το κάψιμο του κορανίου!

ἆ! ὤ! βαβαί! παπαῖ! Μίλησε και ο Κλεόπας από τη μακρινή Σουηδία! Και ήταν πολύ αυστηρός! Enough is enough είπε σε Ιρακινούς πρόσφυγες που έκαψαν το κοράνιο, το «ιερό» βιβλίο που δωρίζει αντί της Αγίας Γραφής ο Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος.

Σχεδόν καλά και, πάντως, όχι άγια τα όσα είπε ο έπαρχος του Κωνσταντινουπόλεως στη Σκανδιναυΐα που, για να εκπέμψει τις μονομερείς του ευαισθησίες για τα υπαρκτά δίκαια και ανθρώπινα δικαιώματα των μουσουλμάνων, συντονίστηκε στη συχνότητα εκπομπής της μονομερούς πατριαρχικής «ευαισθησίας» που, είναι «εναρμονισμένη πλήρως» με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση «για την Προάσπιση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των Θεμελιωδών Ελευθεριών» του, εκτός, βεβαίως, της Ουκρανίας.

Μάλιστα, κατά τον «πάσης Σκανδιναβίας» Κλεόπα, ο π.Βαρθολομαίος ως ευαίσθητος θρησκευτικός ηγέτης σοκαρίστηκε από τις «βάναυσες, αλαζονικές και ασεβείς επιθέσεις κατά του Ιερού Κορανίου» και, συνακόλουθα, την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Μουσουλμάνων αδελφών του στη Σκανδιναβία και «έστειλε μήνυμα καταδίκης και αλληλεγγύης στον Επικεφαλής των Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας Αλί Ερμπάς… [δηλώνοντας ότι] :«Το καθήκον μας των θρησκευτικών ηγετών είναι να κηρύττουμε σεβασμό προς τα όσια και τα ιερά των μελών των διαφορετικών θρησκειών, να κινούμαστε στον ίδιο άξονα και να καταδικάζουμε όλοι μας τέτοιες ασεβείς ενέργειες».

Ο Σουηδίας Κλεόπας γνωρίζει και, προφανέστατα, αποδέχεται την απόφανση του πατριάρχη του πως, με τους μουσουλμάνους, είναι «ὡς ἐν τῷ ἑνί Θεῷ» αδέλφια!

Έτσι, έχοντας ενστερνιστεί τον υποβιβασμό του Τριαδικού Θεού και την εξομοίωσή του με τη μονοπρόσωπη ύπαρξη του Αλλάχ, ο Σουηδίας Κλεόπας δίκαια υπερασπίζεται την ιερότητα του κορανίου και τα δικαιώματα των μουσουλμάνων και, καλώς! Δεν επικρίνει την πολιτική εξόντωσης όσων στην Ουκρανία πιστεύουν και λατρεύουν τον Τριαδικό Θεό των Ορθόδοξων Χριστιανών.

Η μονομερής ευαισθησία των Φαναριωτών για τα ανθρώπινα δικαιώματα βγάζει μάτι!

«Ο Χριστός και το Ευαγγέλιό Του διακηρύττουν την ειρήνη και το σεβασμό στη συνύπαρξη των ανθρώπων», υποστηρίζει μάλλον από συνήθεια και, για τους τύπους, ο Σουηδίας Κλεόπας με εξαίρεση, βεβαίως, τους Ορθοδόξους χριστιανούς στην Ουκρανία, όπου ούτε οι Ευρωπαϊκές αξίες και ευαισθησίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα ισχύουν, πράγμα που δεν ενοχλεί τον Κλεόπα.

Στη χώρα αυτή κουμάντο κάνουν οι φασίστες των ταγμάτων θανάτου του Αζόφ και, ισχύει το «δίκαιο» της «εκκλησίας Βαρθολομαίου».

Στην Ουκρανία οι Ορθόδοξοι χριστιανοί δεν έχουν δικαιώματα ανθρώπινα, καθότι εκεί εφαρμόζεται το «δίκαιο» του πάπαΘεόδωρου Αλεξανδρείας που, ως «Πατήρ Πατέρων, Ποιμήν Ποιμένων, Αρχιερεύς Αρχιερέων» και «τρίτος και δέκατος των Αποστόλων» δηλώνει ότι τάσσεται «ἀνεπιφυλάκτως ὑπέρ τῆς προασπίσεως τῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων παντός συνανθρώπου, ἐφ’ ὅσον οὖτος σέβεται καί τηρεῖ τήν κειμένην ἐν τῇ χώρᾳ του νομοθεσίαν…»!

Για δυο, λοιπόν, λόγους, ο Σουηδίας Κλεόπας δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα όσων στην Ουκρανία, παρά τον απηνή κατατρεγμό τους, επιμένουν να δηλώνουν ορθόδοξοι χριστιανοί. Πρώτον, διότι αυτοί καλώς διώκονται από το φασιστικό καθεστώς αφού, δεν αποδέχονται «την κειμένην εν τη χώρα τους νομοθεσίαν», όπως θα έλεγε και ο πάπαΘεόδωρος Αλεξανδρείας και, δεύτερον, παρά τις αιματηρές διώξεις από τους φασίστες, τους αχειροτόνητους, τους σχισματικούς και αναθεματισμένους που συγκροτούν την «εκκλησία Βαρθολομαίου» επιμένουν να δηλώνουν χριστιανοί που πιστεύουν στον Τριαδικό Θεό!

Ο επίσκοπος Κλεόπας και ο π.Βαρθολομαίος ταράχθηκαν πολύ, τόσο που μόνο η παραλλαγή μιας ατάκας της Γεωργίας Βασιλειάδου μπορεί να εκφράσει : «Ο επίσκοπος μου και εγώ είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι γι΄ αυτό που συνέβη, κύριε. Είμαστε very very… πώς το λέτε εδώ στην Ελλάδα; Χολοσκασμένοι»! με το κάψιμο του κορανίου!

Πάντως, όποτε ο Σουηδίας Κλεόπας επικαλείται μονομερώς το ευρωπαϊκό δίκαιο και, μάλιστα, σε μια χώρα που είναι νόμιμο το να κάψει κάποιος τόσο το Ιερό Ευαγγέλιο όσο και το κοράνι, είναι φρόνιμο να ακούει την κραυγή αγανάκτησης του Κώστα Δούκα: «Βάρδα ρε Καραβάγγο… Ειδοποία ρε ότι ξαναπιάνεις δουλειά», πετώντας κοτρόνες φαρισαϊσμού!

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...