Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Ανατριχιαστικό video από Ρωσία προς Ουκρανούς που στρατολογούνται με το ζόρι: “Αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία”

Το video ξεκινά δείχνοντας έναν Ουκρανό στρατιώτη να κινείται στο μέτωπο του πολέμου και να δέχεται μοιραίο χτύπημα, ενώ ακούγεται μια ανδρική φωνή να λέει "αυτή είναι η αντεπίθεσή σας".
Και ενώ το πλάνο παγώνει στο πρόσωπο του νεκρού στρατιώτη, ο άνδρας συνεχίζει λέγοντας “Πίστευες ότι είχες καλή πιθανότητα επιβίωσης”. “Δεν ήθελες να φύγεις από την Ουκρανία ντυμένος με γυναικείο φόρεμα. Η μητέρα σου δεν είχε αρκετά χρήματα για να δωροδοκήσει και τον πατέρα σου δεν τον βοήθησαν οι παλιές του διασυνδέσεις. Προσπάθησες να κρυφτείς, αλλά χρειάζονται “κρέας” γιατί ανησυχούν για τα Leopard και λυπούνται να στείλουν στον πόλεμο τα παιδιά τους, αλλά για εσένα δεν λυπούνται. Τώρα έχεις μια τελευταία ευκαιρία να σώσεις τη ζωή σου.”

Εδώ το video παίζει ανάποδα και δείχνει τον νεαρό στρατιώτη που είχε σκοτωθεί, πάλι να βρίσκεται στο σημείο πριν κάνει την μοιραία κίνηση, κάνοντας όμως αυτή τη φορά μια διαφορετική επιλογή. Σηκώνει τα χέρια και παραδίδεται στις ρωσικές δυνάμεις και έτσι δείχνει το video ότι σώζεται.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...