Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Οπλισμένες ομάδες αλλοδαπών εναντίον κατοίκων! Χαμός στην Κύπρο, vid

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ''ΜΠΑΜ''

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του νησιού με όσα γίνονται με τους μετανάστες.

Επεισόδια σημειώθηκαν στην Χλώρακα της Πάφου, το βράδυ της Κυριακής, μετά από εκδήλωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό. 

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της κυπριακής Αστυνομίας, γύρω στις 6 χθες το απόγευμα, περίπου 300 άτομα συγκεντρώθηκαν στη λεωφόρο Ελευθερίας στη Χλώρακα για πραγματοποίηση εκδήλωσης για το μεταναστευτικό. Η όλη εκδήλωση αστυνομεύθηκε από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και της ΜΜΑΔ.

Σε κάποια στιγμή οι συμμετέχοντες διασπάστηκαν σε μικρότερες ομάδες και ακολούθησαν διαφορετικές πορείες στην περιοχή της Χλώρακας, προβαίνοντας σε πρόκληση ζημιών.

Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, νεαροί αλλοδαποί…”απάντησαν” στους κατοίκους που διαμαρτυρήθηκαν για την παράτυπη μετανάστευση στο νησί.

Συγκεκριμένα, ομάδες αλλοδαπών ξεχύθηκαν στους δρόμους της περιοχής βανδαλίζοντας περιουσίες κρατώντας ρόπαλα στα χέρια.

Μάλιστα υπήρξαν αναφορές για…πετροπόλεμο κατοίκων-αλλοδαπών στο περιθώριο της εκδήλωσης διαμαρτυρίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου:

«Πέραν από τους διαδηλωτές, το βράδυ στην κοινότητα, πρόσθεσε ο κ. Ανδρέου εμφανίστηκαν και ομάδες αλλοδαπών οι οποίοι κρατούσαν επιθετικά όργανα, ρόπαλα, ξύλα και πέτρες, ενώ είχαν εντοπιστεί και οκτώ πρόσωπα τα οποία προκαλούσαν ανησυχία τα οποία καταδίωξε η Αστυνομία».

Η Αστυνομία έγινε δέκτης καταγγελιών από δύο πρόσωπα τα οποία δέχθηκαν επίθεση με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους, ενώ σε άλλες έξι περιπτώσεις έγιναν καταγγελίες για πρόκληση κακόβουλων ζημιών σε περιουσία.

Για αντιμετώπιση και καταστολή των επεισοδίων, έγινε ανάκληση προσωπικού της ΑΔΕ Πάφου, ενώ περαιτέρω στάλθηκαν ενισχύσεις από τις επαρχίες Λεμεσού, Λάρνακας και ΤΑΕ Αρχηγείου.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 34 και 21 ετών, κάτοικοι της επαρχίας Πάφου, για αυτόφωρα αδικήματα. Εναντίον τους εξετάζονται τα αδικήματα της οχλαγωγίας, και κατοχής επιθετικού οργάνου.

Γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, συνελήφθη ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 21 ετών για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου. 

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...