Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

«Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ οι άνθρωποι»!!! Σοκαριστικά λόγια που ξεπερνούν κάθε θεωρία συνωμοσίας

Δεν είναι πια θεωρίες! Το λένε φόρα παρτίδα…

Ο συγγραφέας Paul Ehrlich, του οποίου το βιβλίο του 1968 «The Population Bomb» προέβλεψε προπαγανδιστικά περιβαλλοντικές καταστροφές που δεν συνέβησαν ποτέ, εμφανίστηκε στο 60 Minutes για να προειδοποιήσει για «το τέλος του είδους του πολιτισμού που έχουμε συνηθίσει».

Η συνομιλία του Ehrlich με τον παρουσιαστή του CBS Scott Pelley επικεντρώθηκε γύρω από την αφήγηση ότι η αύξηση του ανθρώπινου πληθυσμού θα είναι υπερβολική για να την διατηρήσει η Γη, παρά το γεγονός ότι πρόκειται να κορυφωθεί στα 9 δισεκατομμύρια ανθρώπων πριν μειωθεί ραγδαία.

«Πάρα πολλοί άνθρωποι, υπερβολική κατανάλωση και μανία ανάπτυξης» σκοτώνει τον πλανήτη και καταστρέφει την άγρια ​​ζωή σύμφωνα με τον Ehrlich.

«Η ανθρωπότητα δεν είναι βιώσιμη. Για να διατηρήσουμε τον τρόπο ζωής μας (ο δικός σας και ο δικός μου, βασικά) για ολόκληρο τον πλανήτη, θα χρειαστείτε άλλες πέντε Γαίες. Δεν είναι ξεκάθαρο από πού θα έρθουν», ισχυρίστηκε, με την πολιτική μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού να είναι πλέον επίσημο αντικείμενο συζήτηση στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

«Η ανθρωπότητα, θα αναγκαστεί να υποστεί έναν έκτο μαζικό αφανισμό», υπογραμμίζει!

Δείτε την προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο, καθώς η θέληση αποσυμφόρησης του ανθρώπινου πληθυσμού δεν είναι πια θεωρία συνωμοσίας, αλλά ξετυλίγεται δημόσια:


πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...