Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

«Αν δεν ζεις στο… Μάτριξ, είσαι νεκρός»! Ο γκουρού του Κλάους Σβαμπ εκτόξευσε ΣΚΟΤΑΔΙ

Τίποτα δεν λένε τυχαία...

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Nico Rosberg, μιλά για με τον «σατανικό» γκουρού Sadhguru, ο οποίος έχει ζητήσει ανοιχτά στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ την αποσυμφόρηση του ανθρώπινου πληθυσμού.

Όλοι αυτοί δεν είναι τυχαίοι και σιγά-σιγά εμφανίζονται σε πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο δίνοντας… συμβουλές!

Μεταξύ άλλων, ο Sadhguru αναφέρθηκε στο… Μάτριξ, λέγοντας ουσιαστικά πως αν δεν ζεις σε αυτή την πρόσκαιρη ζωή, είσαι νεκρός!

Επομένως δεν ισχύουν σύμφωνα με τον γκουρού που φέρνουν στο Νταβός, τα Λόγια του Χριστού που αποκάλυψαν την Αλήθεια, πως δηλαδή, ο άδικος και σκοτεινός αυτός κόσμος είναι ΨΕΥΤΙΚΟΣ και η πραγματική ζωή είναι στο Φως, από το οποίο ήρθαν οι άνθρωποι εδώ, δοκιμάζονται και πρέπει να επιλέξουν να γυρίσουν πίσω.

Είπε ο Sadhguru:

«Nico, μπορώ να ρωτήσω πόσων χρονών είσαι; 36.

Πριν 38 χρόνια, πού ήσουν; Ήμουν μέσα στην κοιλιά της μητέρας μου.

Δεν υπήρχες, φίλε!!!!! Έτσι, όταν κάποιος δεν υπάρχει, λέμε γενικώς ότι είναι νεκρός… Εντάξει;

Έτσι, κατά κάποιο τρόπο είσαι νεκρός. Έτσι, πριν 36 χρόνια γεννήθηκες. Τώρα είσαι 36. Θα σου δώσω κι άλλα 100 χρόνια. Εντάξει; Μετά από 100 χρόνια πού θα βρίσκεσαι; Και πάλι θα ‘σαι νεκρός…

Για πόσο καιρό θα ‘σαι νεκρός; Για ατέρμονο χρονικό διάστημα. Για πόσο καιρό ήσουν νεκρός πριν 38 χρόνια; Για ατέρμονο χρονικό διάστημα.

Εσύ κι εγώ θα ‘μαστε νεκροί για εκατομμύρια χρόνια… Εντάξει; Αλλά ζούμε μόνο για ένα σύντομο χρονικό διάστημα… Η ζωή είναι ένα μικρό κομμάτι μιας σπίθας (σ.σ. Όχι η αιωνιότητα και η ελευθερία στο Φως).

Συγκριτικά με το χρονικό διάστημα που θα ‘σαι νεκρός, η ζωντάνια σου είναι μια τόσο σύντομη σπίθα. Μέσα σ’ αυτό, μην αποφασίζεις με τι παθιάζεσαι και με τι όχι. Θα πρέπει να ‘σαι απολύτως 100% παθιασμένος για κάθε ανάσα που παίρνεις (σ.σ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, του είπε).

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...