Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Οι Προφητείες του Γέροντα Χριστόφορου

Θα υπάρχουν φυλακές, είπε ο πατέρας Χριστόφορος. Θα έρθει η ώρα και δεν θα υπάρχει ούτε αέριο ούτε νερό. Όλοι θα τρέχουν στα χωριά, όλα θα είναι κλειστά. Ρώτησα τον πατέρα, πώς μπορεί να συμβεί αυτό; Και μου είπε ότι θα το μάθεις. Φόβος, γιατί δεν θα υπάρχει ούτε αέριο ούτε νερό.

Είπε ότι θα υπάρχει πείνα. Ο πατέρας είπε ότι δεν χρειαζόμαστε πολλά πράγματα, αλλά για δέκα μέρες πρέπει να έχουμε νερό και τριμμένη φρυγανιά. Ας έχουμε αποθεματικά για δέκα μέρες. Γιατί μερικές φορές θα συμβούν τέτοια πράγματα που δεν θα μπορούμε καν να βγούμε από το σπίτι.

Είπε ότι ο λιμός δεν θα έρθει ξαφνικά, αλλά απροσδόκητα. Θα υπάρξουν τα πάντα, και ξαφνικά όλα θα εξαφανιστούν και θα υπάρξει πείνα. Θα μπορέσουν ακόμη και να μας αναγκάσουν για ορισμένα πράγματα. Γι' αυτό είπε ο πατέρας, ότι πρέπει να έχουμε απόθεμα νερού για δέκα μέρες. Και για τους εκλεκτούς θα μειωθεί. Ο πατέρας είπε ότι «δεν είναι πολιτική ώρα, αλλά αποκαλυπτική».

Ο πατέρας Χριστόφορος και όλοι καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι δεν μπορείτε να σταματήσετε την παγκοσμιοποίηση, αλλά δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε αυτήν. Μπορούμε να απορρίψουμε αυτό το σύστημα. Καλύτερα να είσαι διωγμένος αλλά ελεύθερος. Γι' αυτό ο πατέρας για πολύ καιρό ευλόγησε την αγορά
σπιτιών με γη, λέγοντας ότι «η γη θα μας ταΐσει».

Ο πατέρας είπε ότι θα έρθει η ώρα που θα γίνει πείνα, φοβερή πείνα. Οι άνθρωποι θα πεθάνουν από την πείνα στα διαμερίσματά του, τα σώματα θα πεταχτούν, δεν θα υπάρχει νερό, δεν θα υπάρχει φως, δεν θα υπάρχει αέριο, δεν θα υπάρχει τίποτα, και τα σώματα των ανθρώπων θα σκορπίζονται στα διαμερίσματα. Και αυτοί που θα αγοράσουν σπίτια και όσοι έχουν σπίτια, θα δουλέψουν τη γη και ο Κύριος θα τους ταΐσει. Ο πατέρας είπε να φύγουμε από τις μεγάλες πόλεις, να μην μείνουμε στις πόλεις.

Ο πατέρας είπε να αγοράσουμε τουλάχιστον μια καλύβα και να σκάψουμε αμέσως ένα πηγάδι, για να έχουμε νερό. Και είπε να φυτέψουμε ιτιές. Ο πατέρας είπε ότι θα έρθει μια στιγμή που θα κάνει πολύ ζέστη, θα στεγνώσουν όλα, θα στεγνώσουν όλα τα ποτάμια και οι λίμνες, και οι πάγοι στο βορρά θα λιώσουν και τα βουνά θα μετακινηθούν. Και το νερό θα στεγνώσει, δεν θα υπάρχει νερό. Και τότε αυτοί που φύτεψαν ιτιές θα βρίσκουν πάντα υγρό χώμα κάτω από την ιτιά. Ο πατέρας είπε ότι τότε πρέπει να προσευχηθούμε στον Θεό, να πάρουμε λίγο χώμα, να το κάνουμε μπάλα και να το σημειώσουμε με το σημείο του σταυρού και να το φάμε. Και αυτό θα μας σώσει ψωμί και νερό.

Θα πεινάμε. Ο πατέρας είπε ότι θα γινόταν φοβερός λιμός. Ο πατέρας είπε επίσης ότι για 7-9 χρόνια θα υπάρχει ένα είδος ταλάντωσης, ή θα κάνει ζέστη και θα στεγνώσουν όλα και δεν θα μπορούμε να μαζέψουμε τη σοδειά, ή θα βρέξει, η σοδειά θα είναι καλή, πλούσιος, ο Κύριος θα δώσει καρπό, αλλά δεν θα μπορέσουμε να μαζέψουμε τη σοδειά, θα αρχίσουν οι βροχές και όλα θα σαπίσουν. Ο λαός δεν θα μαζέψει τη σοδειά. Τέτοια έλεγε ο πατέρας.

Και ο πατέρας είπε, θα γίνει μεγάλη πείνα, μετά θα γίνει πόλεμος, αλλά ο πόλεμος θα είναι πολύ σύντομος, πολύ σύντομος, και μετά τον πόλεμο θα είναι πολύ λίγοι άνθρωποι, πολύ λίγοι. Και μόνο μετά από αυτό θα έχουμε νέο τσάρο. Θα έχουμε νέο τσάρο. Και η ζωή θα είναι πολύ καλή, ευσεβής, θεϊκή. Όλα αυτά όμως θα γίνουν μετά τον πόλεμο.

Ο πατέρας είπε, ότι ο πόλεμος θα είναι πολύ σύντομος. Μας έλεγε ότι όλα εξαρτώνται από τον τρόπο προσευχής μας. Μόνο ο Θεός γνωρίζει. Αν προσευχηθούμε, θα παρατείνει την ειρήνη μας, και αν δεν προσευχηθούμε, ο πατέρας είπε: «Ο Αντίχριστος είναι ακριβώς στην πόρτα».

Ο πατέρας είπε ότι στους τελευταίους καιρούς θα γίνει φοβερός λιμός και μετά θα τραφούμε με εκείνη τη γη κάτω από την ιτιά και θα τραφούμε με ξηρούς καρπούς, βότανα και φλαμουριές. Πρέπει να μαζέψουμε φύλλα, λουλούδια φλαμουριάς και ο Κύριος θα μας ταΐσει.

Ο πατέρας είπε, ότι ο Κύριος πρόσθεσε είκοσι επτά χρόνια. Και έχουν περάσει εννέα χρόνια από τον θάνατο του πατέρα (1996). Και σύμφωνα με τα λεγόμενά του, απομένει λίγος χρόνος. Σύμφωνα με τον πατέρα. Αφαιρούμε εννέα από τα είκοσι επτά και μας απομένουν δεκαοκτώ χρόνια (1996 + 27 = 2023). Ο πατέρας είπε ότι αυτά τα χρόνια θα υπάρξουν τρομερές συμφορές.

Πρέπει να υπάρχει πόλεμος, πρέπει να υπάρχει πείνα. Και η πείνα είναι κάτι τρομακτικό. Θα γίνει μεγάλος λιμός. Οι ηγούμενοι προσεύχονται πολύ για να μην γίνει πόλεμος και μετά τον πόλεμο θα έχει ήδη πείνα.

Και αν δεν γίνει πόλεμος, θα είναι κακό. Όλα θα χαθούν. Είπε ότι ο πόλεμος θα είναι σύντομος, αλλά και πάλι άνθρωποι θα σωθούν, πολλοί άνθρωποι θα σωθούν. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

(Ν.Ν. Ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος είπε το ίδιο, ότι πρέπει να γίνει πόλεμος, αλλιώς δεν υπάρχει θεραπεία για αυτόν τον κόσμο)

𝐸𝑥𝑡𝑟𝑎𝑠 𝑑𝑖𝑛 𝑆𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑃𝑎̆𝑚𝑎̂𝑛𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 - 𝑆𝑐ℎ𝑖𝑎𝑟ℎ𝑖𝑚𝑎𝑛𝑑𝑟𝑖𝑡 𝐻𝑟𝑖𝑠𝑡𝑜𝑓𝑜𝑟 𝑑𝑖𝑛 𝑇𝑢𝑙𝑎

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...