Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Εικόνες ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΠΕΔΙΟΥ: Δείτε πως γίνεται το αίμα ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ, αλλάζουν τα κύτταρα

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών...
Μια πρόσφατη μελέτη φέρεται να δείχνει ότι τα δείγματα αίματος αναπτύσσουν ανωμαλίες μετά τον εμβολιασμό των ατόμων με εμβόλια Pfizer ή Moderna Covid.

Στη μελέτη που δημοσιεύτηκε τον Αύγουστο στο International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research , οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν ένα μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου για να αναλύσουν το αίμα 1.006 ατόμων και μετά επέλεξαν τέσσερις ασθενείς για να ισχυριστούν πώς το αίμα που εμβολιάστηκε με mRNA αναπτύσσει σημαντικές ανωμαλίες. μετά τον εμβολιασμό.

«Κατά μέσο όρο, το 5,77% από τα 1.006 άτομα είχαν φυσιολογικά δείγματα αίματος παρά τα συμπτώματα COVID-19. Το υπόλοιπο 94,23% είχε μη φυσιολογικά δείγματα αίματος, όπως φαίνεται στις 4 περιπτώσεις που επιλέξαμε από τις 12 που ήταν φυσιολογικές, πριν λάβουν οποιεσδήποτε ενέσεις mRNA, αλλά δεν ήταν πλέον φυσιολογικές μετά», επεσήμαναν οι ερευνητές.

Η μελέτη συνεχίζει να δείχνει μικροσκοπικές εικόνες σκοτεινού πεδίου που λαμβάνονται πριν και μετά τον εμβολιασμό, με τους ερευνητές να αναφέρουν «περίεργα φαινόμενα στο αίμα», «παραμορφώσεις» και «ανωμαλίες» μετά από μικροσκοπική εξέταση.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει το αίμα ενός ασθενούς πριν από τον εμβολιασμό στα αριστερά (a), στην επόμενη εικόνα (b) τα κύτταρα του αίματος να φαίνονται να χάνουν σχήμα και να κολλάνε μεταξύ τους, έναν μήνα μετά την ένεση mRNA του Pfizer.



«Τα ερυθρά αιμοσφαίρια στα δεξιά (b) δεν είναι πλέον σφαιρικά και συσσωρεύονται όπως στην πήξη», σημείωσαν οι ερευνητές.

Σε άλλες εικόνες δειγμάτων αίματος που ελήφθησαν από έναν 33χρονο άνδρα, φαίνονται οι ίδιες ανωμαλίες.



«Αυτό μας έκαναν. Είναι προφανές, αυτή είναι η ζημιά που προκαλείται. Αυτές οι ενέσεις πρέπει να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, πρέπει να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ», γράφουν χρήστες στο Twitter.

Περισσότερες εικόνες ΕΔΩ!




ΠΗΓΗ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...