Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Η Ελληνική Ομογένεια στην Γερμανία ζει το ΘΑΥΜΑ...!

Μας εστάλη το παρακάτω μήνυμα συνοδευόμενο και από τις 3 αποδεικτικές φωτογραφίες από την Ελληνική Ομογένεια της Γερμανίας.
Η Ελληνική Ομογένεια ζει το ΘΑΥΜΑ...!!!
Στο Ομοσπονδιακό κρατίδιο Nordrhein-Westfalen (Βεστφαλία) της Γερμανίας, και συγκεκριμένα στην πόλη Mönchengladbach (Μένχενγκλαντμπαχ), Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στεγάζεται και αίθουσα πολλαπλών δραστηριοτήτων, όπου πριν την πανδημία διεξάγονταν Σεμινάριο Βυζαντινών Τεχνών.
Εν καιρώ πανδημίας δεν γίνονται διαζώσης τα μαθήματα Αγιογραφίας.
Στις 3 Φεβρουαρίου 2021. Με την ευλογία του πατρός Κωνσταντίνου, Ιερατικού προϊσταμένου του Ναού, και μέσω θερμής παράκλησης μιας κυρίας (κ. Μαρια Α.) όπου ειναι ενεργό μέλος στην διδασκαλία κατήχησης της ορθοδοξίας, και εκπαιδευόμενη στο τμήμα Αγιογραφίας και Βυζαντινών κατασκευών, θέλοντας να κατασκευάσει δυο εικόνες. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ,
(ΌΧΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΊΑ ) αλλά σε κατασκευή για συλλογή, κλήθηκε ο Επιμορφωτής όπου διδασκει το Σεμηνάριο κ. Παναγιώτης Σαργιώτης ,να κάνει την επίβλεψη, και να βοηθήσει στην αποπεράτωση του έργου της εκπεδευόμενης Του.
Στην αίθουσα υπήρχαν μόνο τρία άτομα , τηρώντας και τις αποστάσεις και την ασφάλεια .
Τριτη η παρουσία της κυρίας (κ. Χριστίνα Δ.) όπου είναι υπεύθυνη για τους χώρους του Ναού, και η ίδια εκπαιδευόμενη του Σεμιναρίου.
Η κατασκευή έγινε άμεσα , με μεγάλη ευλάβεια και σεβασμό στην Εικόνα ,και στο χώρο..!
Κατά την αποχώρηση του Επιμορφωτή από την αίθουσα, η κ. Μαρια πρόσεξε πως στην εικόνα Του ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ, εμφανίστηκε ένα κόκκινο σημάδι, ενδιάμεσα των ματιών, το οποίο έγινε αντιληπτό, λίγη ώρα αργότερα.




Με την απορία έκπληκτη, και με διάφορα ερωτήματα , ενημέρωσε τον Ιερατικό Προϊστάμενο, και τον Υπεύθυνο Διδασκαλίας, όπου επιβεβαίωσε επίσημα, πως δεν χρησιμοποιήθηκε χρώμα κόκκινο κατά την διάρκεια της κατασκευής, και πως πρόκειται για κάτι προφανές, και με γνώση καταστάσεων θεωρήθηκε ως Ένα μήνυμα Του Αγίου Προς τους Έλληνες Ομογενείς της Γερμανίας, ένα μήνυμα που μόνο ως ΘΑΥΜΑ μπορεί να θεωρηθεί...
Αξίζει να σημειωθεί, πως σε παρόμοιες συγκεντρώσεις για Αγιογραφία ή Βυζαντινές κατασκευές "ευωδίαζε" ο χώρος έντονα, και έχουν ακουστεί πάρα πολλές περιπτώσεις θαυμάτων στο Ναό..
Η εικόνα βρίσκεται διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή σε όποιον έχει την δυνατότητα να κάνει επιστημονική διάγνωση.. Και αν μπορεί να δώσει μία άλλη εξήγηση πέραν του θαύματος...!!

Πνευματικά Μονοπάτια

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...