Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Μέρες αντιχρίστου στο Ισραήλ

Με γραμμωτό κώδικα QR (barcode) που εμπεριέχει 3 τετράγωνα=3 δεκαεξάρια δηλ.3 εξάρια η πρόσβαση των Ισραηλινών στην κανονικότητα για 6 μήνες! Και το μέτρο παγκοσμιοποιείται!

 Ο πρωταθλήτρια χώρα στον κόσμο του εμβολιασμού το Ισραήλ ξεκίνησε αυτήν την Κυριακή ένα «πράσινο διαβατήριο» που δίνει πρόσβαση σε ορισμένα μέρη και δημόσιες εκδηλώσεις (γυμναστήρια, πισίνες,ξενοδοχεία,θέατρα, σινεμά , ρεστοράν, πανεπιστήμια μόνο με “Green Pass”) αλλά και σε ορισμένους εργασιακούς τομείς κι έχει τη μορφή ενός γραμμωτού κώδικα.Αλλά δεν είναι μόνο το Ισραήλ διαστάσεις παγκόσμιας χιονοστιβάδας αποκτά το φαινόμενο..

Οπότε αν δεν έχεις την δυνατότητα να εργαστείς δεν θα έχεις και τη δυνατότητα ν΄αγοράσεις ή να πωλήσεις ”καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα,” σήμερα είναι ακόμη το ”τσίμπημα” που έρχεται να επιβάλει αντίστοιχους περιορισμούς.. Το εμβόλιο επιβάλει περιορισμούς και αποκλεισμούς που μόνο το χάραγμα της Αποκάλυψης έχει προβλέψει..Κορυφώνεται σταδιακά η ταύτισή του σε παγκόσμια κλίμακα αφού και η Γαλλία αναμένεται να προβεί σε αντίστοιχα μέτρα βαθμηδόν όπως νωρίτερα έκανε εν μέρει ακόμη κι η Αγγλία δίνοντας στην εργοδοσία εν λευκώ το δικαίωμα ν΄απολύει ή να μην προσλαμβάνει ανεμβολίαστους ..Η κυβέρνηση της Δανίας δήλωσε την Τετάρτη ότι στους επόμενους τρεις έως τέσσερις μήνες, θα εκδώσει ένα ψηφιακό διαβατήριο που θα επιτρέπει στους πολίτες να δείξουν ότι έχουν εμβολιαστεί.Ο Μπάιντεν ζητά από κυβερνητικές υπηρεσίες να «αξιολογήσουν τη σκοπιμότητα» της σύνδεσης πιστοποιητικών εμβολίου κορωνοϊού με άλλα έγγραφα εμβολιασμού και την παραγωγή ψηφιακών εκδόσεών τους.

Εκτός από την I.A.T.A., η IBM έχει αναπτύξει τη δική της Ψηφιακή Κάρτα Υγείας που θα επιτρέπει στα άτομα να παρουσιάσουν αποδείξεις εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ για να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια δημόσια τοποθεσία, όπως σε αθλητικό στάδιο, αεροπλάνο, πανεπιστήμιο ή χώρο εργασίας. Το πέρασμα, βασισμένο στην τεχνολογία blockchain της IBM, μπορεί να χρησιμοποιεί πολλούς τύπους δεδομένων, όπως ελέγχους θερμοκρασίας, ειδοποιήσεις έκθεσης σε ιούς, αποτελέσματα τεστ και εμβολιασμό. Το World Economic Forum και το Commons Project Foundation, μια ελβετική μη κερδοσκοπική ομάδα, δοκιμάζουν ένα ψηφιακό διαβατήριο υγείας που ονομάζεται CommonPass, το οποίο θα επέτρεπε στους ταξιδιώτες να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες δοκιμών ή εμβολιασμού. Το πάσο θα δημιουργούσε έναν κωδικό QR που θα μπορούσε να εμφανίζεται στις αρχές.Το πράσινο διαβατήριο θα είναι ψηφιακό….ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν ;;

To θηρίο ή ένα από τα θηρία είναι ο covid19 που θα σου δίνει πρόσβαση σ΄εργασία, ζωή μόνο με τσίμπημα πιστοποιημένο από το ”χάραγμα” γραμμωτό κώδικα; ήδη αρκετοί επιστήμονες αναφέρουν πως από τα βιολογικά εργαστήρια γεννιούνται τέρατα άλλοι τ’ ονομάζουν χίμαιρα….Τέρας-χίμαιρα-θηρίο…

Στο Ισραήλ το “tav iarok” ή το “πράσινο αυτοκόλλητο” είναι προσβάσιμο μέσω του ιστότοπου του Υπουργείου Υγείας ή μιας ειδικής εφαρμογής

Σχεδόν το 50% των Ισραηλινών έλαβαν τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου κατά covid19 και σχεδόν το 30% και τις δύο δόσεις από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού στις 19 Δεκεμβρίου.

Ως αποτέλεσμα, η ισραηλινή κυβέρνηση αποφάσισε να βγει σε μεγάλο βαθμό από το τρίτο lockdown που αποφασίστηκε στις 27 Δεκεμβρίου. Αυτή την Κυριακή από τις 7:00 π.μ. τα εμπορικά κέντρα, οι αγορές, τα μουσεία και οι βιβλιοθήκες άνοιξαν ξανά για όλους σεβόμενοι τις χειρονομίες αποστασιοποίησης. Τα καφέ και τα εστιατόρια θα παραμείνουν κλειστά τουλάχιστον μέχρι τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου.

Ένας γραμμωτός κώδικας* για πρόσβαση
Επιπλέον, με την παρουσίαση ενός «πράσινου διαβατηρίου», ο πληθυσμός θα μπορεί να επισκέπτεται αθλητικές αίθουσες, πισίνες, λούνα παρκ, ξενοδοχεία και να παρακολουθεί αθλητικές ή πολιτιστικές εκδηλώσεις, ρεστοράν αλλά και πρόσβαση σε εργασιακούς τομείς που ακόμη δεν προσδιορίστηκαν.Δηλ. μόνο οι κάτοχοι του γραμμωτού κώδικα (χάραγμα;) θα έχουν δυνατότητα εργασίας δηλ. βιοπορισμού κι οπότε κι αγοραστική δύναμη. Θα δύνανται να πωλούν και ν΄αγοράζουν.
Αυτό το «πράσινο διαβατήριο» προορίζεται για άτομα που έλαβαν τις δύο δόσεις εμβολίου τους, μία εβδομάδα μετά τη δεύτερη δόση, τον απαραίτητο χρόνο για το σώμα να εκκρίνει τα αντισώματα και για ασθενείς που έχουν αναρρώσει από τον κορωνοϊό.
Το έγγραφο που ονομάζεται επίσημα “πράσινο αυτοκόλλητο” (tav iérok) διατίθεται στον ιστότοπο του Υπουργείου Υγείας ή μέσω της ειδικής αίτησης εισάγοντας την ταυτότητα ή τον αριθμό διαβατηρίου, την ημερομηνία γέννησης και τον αριθμό τηλεφώνου.
Το σήμα πρόσβασης έχει τη μορφή γραμμωτού κώδικα για λήψη ή εκτύπωση.
Καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο * 5400 άτομα χωρίς smartphone μπορούν να δεχθούν τον γραμμωτό κώδικα μέσω email και ακόμη και ταχυδρομικώς.

La "tav iarok" ou bien "vignette verte" est accessible via le site du ministère de la Santé ou bien une application dédiée


Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μέρη ή εκδηλώσεις που υπόκεινται σε “πράσινο διαβατήριο”, θα πρέπει να παρουσιάσετε τον γραμμωτό κώδικα και ένα έγγραφο ταυτότητας στην είσοδο.
Ισχύει για 6 μήνες (το ήμισυ του χρόνου είναι επίσης 6 μήνες), ο χρόνος για τους επιστήμονες να διασφαλίσουν την εγκυρότητα του εμβολίου με την πάροδο του χρόνου. Εάν επιβεβαιωθεί η αποτελεσματικότητα του εμβολίου, θα επεκταθεί.
“Είναι το πρώτο βήμα προς μια σχεδόν φυσιολογική ζωή” δήλωσε ο Υπουργός Υγείας Youli Edelstein κατά την παρουσίαση της συσκευής την Πέμπτη.

*Πρόκειται για QR ή QR code η ονομασία του προέρχεται από το “square” που σημαίνει «τετράγωνο» όπου στην ουσία είναι ένας δυσδιάστατος γραμμωτός κώδικας (barcode). Τα αρχικά “QR”, δηλαδή Quick Response, σημαίνουν “γρήγορη ανταπόκριση”. Έχει αντικαταστήσει σήμερα αρκετά τον γραμμωτό κώδικα ή αλλιώς barcode. Ο κώδικας QR έχει επάνω κάποια σχήματα και συνήθως 3 τετράγωνα, είτε στο κέντρο είτε στις 3 γωνίες.

Διαθέτει 3 τετράγωνα. Ένα τετράγωνο αντιστοιχεί στο 16 ,καθώς το 16 είναι ένας τετραγωνικός αριθμός («τέλειο τετράγωνο»), αφού 16 = 4². Οπότε 3 τετράγωνα =3 δεκαεξάρια δηλ. εμπεριέχει τρία 6άρια.

Διασκεδαστικά Μαθηματικά: ▫ Αριθμοί

Ο QR code έχει ήδη ευρεία χρήση αλλά τώρα γίνεται όρος επιβίωσης και ζωής μέσω του εμβολίου ως απόλυτου κοινωνικού εκβιασμού!

dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...