Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Μια καταπληκτική ιστορία για την αλήθεια της ζωής μας

Μια φορά, σε ένα εργοτάξιο, ο τεχνίτης, ο οποίος ήταν στον 6ο όροφο, χρειαζόταν να καλέσει έναν εργαζόμενο που εργαζόταν στον πρώτο όροφο. Αλλά λόγω του θορύβου της κατασκευής, ο εργαζόμενος δεν άκουσε τον προϊστάμενό του και δεν απάντησε.

Για να προσελκύσει την προσοχή του εργάτη, ο προϊστάμενος αποφάσισε να ρίξει ένα νόμισμα που έπεσε στον άνθρωπο ακριβώς κάτω από τα πόδια του. Ο προϊστάμενος περίμενε το άτομο να κοιτάζει τουλάχιστον για να ρωτήσει από πού προέρχονταν τα χρήματα. Ο άντρας έβαλε σιωπηλά τα χρήματα στην τσέπη του και συνέχισε ήρεμα να εργάζεται.

Δεδομένου ότι ο προϊστάμενος χρειάζεται απλώς να προσελκύσει την προσοχή του εργαζομένου, συνέχισε να ρίχνει χρήματα. Πρώτα 10 νομίσματα, τελικά έγιναν 40 νομίσματα. Ωστόσο, κάθε φορά που ο εργαζόμενος έβαζε τα χρήματα στην τσέπη του και συνέχισε την εργασία του.

Θυμωμένος, ο προϊστάμενος έριξε ένα μικρό βότσαλο στον εργαζόμενο, ο οποίος έπληξε τον άντρα απευθείας στο μέτωπο. Και τελικά, έθεσε το κεφάλι ψηλά και παρατήρησε τον κύριο ...

Αυτή η ιστορία είναι για τη ζωή μας.

Ο Κύριος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας, αλλά είμαστε απασχολημένοι να κάνουμε τις κοσμικές μας υποθέσεις. Και όταν ο Θεός μας δίνει μικρά δώρα, λέμε ότι είμαστε τυχεροί, μη βλέποντας αυτόν που μας τα στέλνει.

Στη συνέχεια, όταν ένα μικρό βότσαλο το πετάει σε μας, το οποίο ονομάζουμε προβλήματα, αρχίζουμε να στρεφόμαστε στον Θεό. Κάθε φορά που λαμβάνουμε ένα δώρο, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε διανοητικά τον Θεό και να μην περιμένουμε μέχρι να πετάξει μια πέτρα για να το γυρίσει.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...