Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

Δήλωση ΣΟΚ: PROFESSOR DOLORES CAHILL: «ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ m-RNA, ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 50-80% ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ »

 Η Professor Dolores Cahill αντιπρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της Πρωτοβουλίας Καινοτόμων Φαρμάκων (ΙΜΙ), μιας εταιρικής σχέσης μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της βιομηχανίας φαρμάκων για την προώθηση νέων φαρμάκων, καθηγήτρια ιατρικής στο UCD(University College Dublin) μετά από τις δηλώσεις αυτές που θα δούμε τις ζητήθηκε να παραιτηθεί από την θέση της πριν από έναν περίπου μήνα, διότι θεωρήθηκε πως αν ληφθούν κυριολεκτικά υπόψιν τότε θα πανικοβληθεί ο κόσμος!

Η  Cahill η οποία συμμετείχε ως επιστήμονας σε κορυφαίες επιστημονικές επιτροπές της Ευρωπαϊκής ένωσης έκανε τις εξής δηλώσεις στο βίντεο που θα δείτε στο τέλος του άρθρου το οποίο ενώ είχε εκατομμύρια θεάσεις το φασιστικό youtube το απέσυρε συνοπτικά:

«Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που έκαναν το εμβόλιο m-RNA θα πεθάνουν αυτόν τον Φεβρουάριο έως έναν χρόνο αργότερα .. οι μελέτες σε ζώα μας απέδειξαν πως θα πεθάνουν σε ποσοστό έως 50%. Ειδικά έως και το 80% των ανθρώπων που είναι στην ηλικιακή ομάδα από 45 ετών έως και 80 ετών θα έχουν σοβαρές επιπλοκές υγείας ή θα πεθάνουν».

«Αυτό που κάνει το εμβόλιο είναι να στήνει μία χρονική παγίδα στο ανοσοποιητικό σύστημα».
«Πρώτο σύμπτωμα είναι ή αίσθηση αναφυλαξίας ακολουθεί αλλεργικό σοκ και το τρομερότερο είναι πως στην τελική φάση δεν θα έχεις αποκτήσει οποιαδήποτε ανοσία, όμως θα έχεις διεγείρει το ανοσοποιητικό σου σύστημα να επιτεθεί στον εαυτό σου, τον οποίο έχει ουσιαστικά μετατρέψει σε έναν μεταλλαγμένο οργανισμό, τον οποίο αναγνωρίζει σε κάθε σου κύτταρο όπου εγκαταστάθηκε το m-RNA ως εχθρό, με αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό σου να σκοτώσει τα ίδια σου τα εσωτερικά όργανα .. συκώτι, πνευμόνια, νεφρά κλπ. και οι ασθενείς θα υποστούν σήψη και θα πεθάνουν σε μία εβδομάδα».

Δυστυχώς πλέον μένει μόνο να μάθουμε αν θα επιβεβαιωθεί η Cahill καθώς ο κόσμος έχει ήδη κάνει το εμβόλιο σε κάποιο ποσοστό.

3 σχόλια:

  1. "Στου κωφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα", με τόση προπαγάνδα που τρώει καθημερινά ο κόσμος , αποκλείεται να ξυπνήσει με κάτι τέτοιες παραδοχές ή ανακοινώσεις !" Απλά κάποια στιγμή θα πεθάνουν πολλοί , ο λαός θα καταλάβει τι έγινε , οι άμεσα υπεύθυνοι και οι συνυπεύθυνοι ( που όλοι ξέρουμε καλά ποιοι είναι ) θα οδηγηθούν άλλοι στο εκτελεστικό απόσπασμα , και άλλοι , είτε στην απόταξη είτε στην φυλακή , ή και τα δύο , και απο αρκετούς γιατρούς θα αφαιρεθεί δια παντός η άδεια άσκησης επαγγέλματος δια βίου λόγω συμμετοχής τους σε εσκκεμένη γενοκτονία εις βάρος του Ελληνικού λαού ! Μια φορά πάντος όλοι αυτοί θα έχουν καταφέρει να εκπληρώσουν σε μεγάλο μέρος αυτό που τους έβαλαν να κάνουν τα αφεντικά τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί που θες να πας κοίταζε αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάζεις........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...