Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

«Η νεολαία του Μαυροβουνίου είναι μαζί σας»

«Η Ορθόδοξη νεολαία του Μαυροβουνίου είναι μαζί σας. Όπως ήσασταν κι εσείς όπως κι όλοι οι άλλοι άνθρωποι κοντά μας στους αγώνες μας στο Μαυροβούνιο» αναφέρει σε συγχαρητήρια επιστολή της προς τον νέο Πατριάρχη Σερβίας Πορφύριο η Αδελφότητα της Ορθόδοξης Νεολαίας του Μαυροβουνίου και προσθέτει: «Θυμόμαστε κάθε λέξη υποστήριξής σας και τη διατηρούμε ως θησαυρό. Είμαστε μαζί σας, όπως ήμασταν με τους αξιότιμους Προκατόχους σας – τον Πατριάρχη Παύλο, ο οποίος ευλόγησε την ίδρυση και το έργο της Αδελφότητας της Ορθόδοξης Νεολαίας του Μαυροβουνίου, και τον διάδοχό του, τον Πατριάρχη Ειρηναίο οποίος πάντα στήριζε με ενθουσιασμό το Μαυροβούνιο».

«Γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζετε πολύπλοκες και σημαντικές προκλήσεις, αλλά είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε με όλη μας την καρδιά , όποτε και όπου το χρειάζεστε».

«Καθοδηγήστε μας στο μονοπάτι του Αγίου Σάββα, φροντίστε το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια μας ως κόρη οφθαλμού, αγκαλιάστε όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, γίνετε η υποστήριξή μας, δάσκαλος και εμπνευστής για κάθε καλή πράξη».

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...