Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Το εμβόλιο, τα νανορομπότς και οι ανατριχιαστικές παρενέργειες σε ένα επεισόδιο του The Outer Limits 1995

σχόλιο
Γ.Θ
: Δεν είναι η πρώτη ταινία που γίνεται πηγή έμπνευσης στους επιστήμονες που δουλεύουν για το παγκόσμιο δίκτυο της νέα τάξης.
Ο δημιουργός του επεισοδίου παρουσιάζει την άβολη, για την νέα τάξη, πραγματικότητα που κρύβεται πίσω από την τεχνητή νοημοσύνη, τα νονορομπότς και το εμβόλιο μέσα από το οποίο η τεχνολογία αυτή θα εισχωρεί στο σώμα.
Παρακολουθήστε το επεισόδιο και διαδώστε το παντού πριν τα φασιστάκια της google / facebook το απαγορεύσουν και αυτό


 Ο Δρ. Stephen Ledbetter πιστεύει ότι έχει βρει τη θεραπεία για τα πάντα: μικροσκοπικά nanobots που μπορούν να θεραπεύσουν ασθένειες σε κυτταρικό επίπεδο. Είναι απογοητευμένος από τα όρια που τίθενται στην έρευνά του και το γεγονός ότι δεν έχει την εξουσία να κάνει τις δοκιμές του στο επόμενο επίπεδο και να τις χρησιμοποιήσει στον άνθρωπο. Αφού ο μελλοντικός αδερφός του Andy Groenig μάθει ότι έχει οστεοσάρκωμα (καρκίνος της πυέλου), εισέβαλε στο εργαστήριο του Leadbetter και εγχύθηκε τον ορό. Τα αποτελέσματα είναι γρήγορα και αρκετά δραματικά. Μέσα σε τρεις ημέρες, ο καρκίνος έχει μειωθεί κατά 90 τοις εκατό και δεν χρειάζεται πλέον γυαλιά. Ο Stephen αναστατώνεται όταν μαθαίνει τι έχει κάνει, αλλά συμφωνεί να παρακολουθεί την πρόοδό του. Όσο περνά ο χρόνος, ο Andy αρχίζει να αναπτύσσεται με τρόπους που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...