Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Εμβολιασμός ή εμβολισμός;

Ο Ιουλιανός ο παραβάτης, γνωρίζοντας ότι οι χριστιανοί καθαρίζονται με τη νηστεία στη πρώτη εβδομάδα της αγίας Σαρακοστής θέλησε να τους μολύνει. Διέταξε λοιπόν, κρυφά, όλες οι τροφές στην αγορά να ραντισθούν με αίματα ειδωλολατρικών θυσιών.

Όμως φάνηκε τότε στον ύπνο του Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως Ευδοξίου, ο Άγιος Μάρτυρας Θεόδωρος και φανέρωσε την παγίδα. Παρήγγειλε να ενημερωθούν όλοι οι χριστιανοί, να μην αγοράσουν καθόλου τρόφιμα από την αγορά και για να αναπληρώσουν την τροφή να βράσουν σιτάρι και να φάνε τα λεγόμενα κόλλυβα. Ετσι και έγινε και ματαιώθηκε ο σκοπός του ειδωλολάτρη αυτοκράτορα.

Ομοίως και τώρα οι υπηρέτες των δαιμόνων, που έχουν πάρει την εξουσία του κόσμου τούτου ,θέλουν με το άδικο απ’τα αίματα των σφαγιασθέντων στα εργαστήρια εμβρύων, να μολύνουν τους Χριστιανούς σφραγίζοντάς τους μέσα στα ίδια τους τα κύτταρα με το αέναο έγκλημα του Ηρώδη.Και μας απειλούνε πως όποιος δεν εμβολιαστεί θα εμβολιστεί.

Δεν θα αφήσει όμως και πάλι ο Άγιος Θεόδωρος τους πιστούς Χριστιανούς να μολυνθούν από το φονικό των βρεφοθυσιών αλλά και πάλι θα μηνύσει τρόπους για να αποφύγουν αυτήν την σατανική μαγάρα. Ο καιρός εγγύς! 

Γέροντας Συμεών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...