Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Καθεστώς αντιχρίστων: Ανοίγουμε τις Εκκλησίες μόνο Χριστούγεννα και Φώτα και μόνο για 9 άτομα!

Καθεστωτικός εκπρόσωπος Πέτσας: Ανοικτές θα είναι οι εκκλησίες για τους πιστούς μόνο ανήμερα των Χριστούγεννα και των Φώτων, όπως ανακοίνωσε ο καθεστωτικός εκπρόσωπος Πέτσας, παρουσιάζοντας τα μέτρα των αντιχρίστων που θα ισχύσουν ενόψει των εορτών.

Τις δύο αυτές ημέρες θα επιτρέπεται η παρουσία έως και 9 ολόκληρων ατόμων σε όλες τις εκκλησίες και έως 25 ατόμων στους Μητροπολιτικούς Ναούς σε όλες τις περιοχές του προτεκτοράτου της αμερικής υποστήριξαν οι καθεστωτικοί υπάλληλοι των ΗΠΑ.

Διευκρινίζεται επίσης, σε σχέση με τον εορτασμό των Θεοφανίων ότι δεν θα πραγματοποιηθεί αγιασμός υδάτων σε ανοικτό δημόσιο χώρο.

Απορίας άξιο πάντως είναι το γεγονός ότι πάλι οι πιστοί την “πληρώνουν” με αυτή την απόφαση ενώ για π.χ. στα σούπερ μάρκετ είναι πιο “ελεύθερα” τα πράγματα.

Συγκεκριμένα τα μέτρα που ανακοίνωσε ο καθεστωτικός εκπρόσωπος είναι:

-Διατήρηση αναστολής λιανεμπορίου σε όλη την επικράτεια.

-Κατ΄ εξαίρεση από την Κυριακή μέχρι τις 7 Ιανουαρίου θα λειτουργήσουν επιχειρήσεις μέσω click away.

Την Δευτέρα επίσης ανοίγουν τα κομμωτήρια, αποκλειστικά με ραντεβού, καθώς και τα βιβλιοπωλεία. Επίσης αλλάζει η ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί ( από 9 που ήταν). Η υποχρεωτική προληπτική καραντίνα περιορίζεται στις τρεις ημέρες για όσους έρχονται από το εξωτερικό.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...