Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Αποκάλυψη από τον Μελ Γκίμπσον για τους σατανιστές του Hollywood που σκοτώνουν και κακοποιούν παιδιά

σχόλιο Γ.Θ : Δεν δημοσιεύω τις λεπτομέρειες γιατί θα κάνετε πολλά βράδια να κοιμηθείτε. 
Ενδεχομένως να νιώσετε οργή, όπως ένιωσα και εγώ για αυτά τα ανθρώπινα τέρατα που ξεπέρασαν κατά πολύ του δαίμονες αλλά από την άλλη θα πρέπει να θυμόμαστε τον Παράδεισο και την Κόλαση. Τον παντοτινό Παράδεισο για το κάθε αδικημένο πλάσμα που έπεσε στα σατανικά τους χέρια και την Κόλαση, που δεν πρέπει να ευχόμαστε για τα τέρατα, αλλά που είναι πολύ πολύ λίγη για τα εγκλήματά τους...


Το Χόλλυγουντ θεωρείται τόπος γοητείας, τόπος όπου πραγματώνονται όνειρα. Οι άνθρωποι βγαίνουν και ο καιρός είναι όμορφος και όλα μοιάζουν με τις ταινίες. Πηγαίνουν να ακολουθούν τα όνειρά τους, αλλά μετά από μια σειρά νέων αποκαλύψεων πολλοί από αυτούς αντιμετωπίζουν σεξουαλική κακοποίηση και αιμοδιψείς σατανικές τελετουργίες.

Σύμφωνα με τον Μελ Γκίμπσον, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η κατανάλωση του «Baby Blood» ήταν τόσο δημοφιλής στο Χόλιγουντ, ότι λειτουργεί και ουσιαστικά σαν το δικό της νόμισμα, τα στούντιο του Hollywood «με το αίμα των αθώων παιδιών» έχει καθιερωθεί.

Οι ελίτ του Χόλιγουντ είναι εχθρός της ανθρωπότητας, ενεργώντας συνεχώς εναντίον των καλύτερων συμφερόντων μας και σπάζοντας κάθε ταμπού γνωστό στον Θεό, συμπεριλαμβανομένης της ιερότητας των παιδιών, είπε ο Mel Gibson στο Λονδίνο, όπου μίλησε για το ρόλο του στο Daddy’s Home 2, οι πιο διάσημοι ρόλοι βρίσκονται εδώ και χρόνια στην οθόνη.

«Είναι ανοιχτό μυστικό στο Χόλιγουντ. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν τις δικές τους θρησκευτικές και πνευματικές διδασκαλίες και τα δικά τους κοινωνικά και ηθικά πλαίσια. Έχουν τα ιερά τους κείμενα – είναι άρρωστα, πιστέψτε με – και δεν μπορούν να αντικρούσουν αυτό που αντιπροσωπεύει η Αμερική ».

Ο Mel Gibson εμφανίστηκε στο Graham Norton Show και εμφανίστηκε μπροστά στο BBC και σόκαρε στους φιλοξενούμενους για την αληθινή φύση της ελίτ του Χόλιγουντ.

Εξήγησε ότι για τα τελευταία δέκα χρόνια δούλευε στις δικές του ιδέες έξω από το σύστημα του Χόλιγουντ, αφού έμεινε σε μαύρη λίστα από το Χόλιγουντ το 2006 επειδή μοιράστηκε απόψεις για τη βιομηχανία και τον κόσμο που έρχονται σε αντίθεση με τη φιλελεύθερη ορθοδοξία.

«Δεν ξέρω πώς να το σπάσω απαλά … Το Χόλιγουντ είναι θεσμοποιημένη παιδεραστία. Χρησιμοποιούν και κακοποιούν τα παιδιά. »

«Παίρνουν συνεχώς ένα τεράστιο αριθμό παιδιών κάθε χρόνο. Οι πνευματικές τους πεποιθήσεις, αν μπορείτε να τις ονομάσετε έτσι, τους δίνουν οδηγίες να καρπωθούν την ενέργεια των παιδιών. Γιορτάζουν σε αυτά τα πράγματα και ευδοκιμούν καλά», είπε ο σκηνοθέτης του Hacksaw Ridge.

Τι εννοώ; Αυτό δεν είναι ένα είδος καλλιτεχνικής αφαίρεσης. Συγκομίζουν το αίμα των παιδιών. Τρώνε το κρέας τους. Πιστεύουν ότι τους δίνει ζωτικότητα. Εάν το παιδί έχει υποστεί σωματικό και ψυχικό σφάλμα πριν από το θάνατό του, πιστεύει ότι θα κερδίσει επιπλέον δύναμη ζωής.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουν μια δημιουργική και δύναμη αγάπης που μας καθοδηγεί στη ζωή. Αυτοί οι άνθρωποι δεν το έχουν. Για αυτούς είναι το αντίθετο.

Σύμφωνα με τον Mel Gibson, ο οποίος έχει ζήσει 30 χρόνια στο σύστημα του Χόλιγουντ και έξω από αυτό το σύστημα λέει:

Η βιομηχανική ελίτ ευδοκιμεί από τον πόνο, το τραύμα, το άγχος, την κακοποίηση και την ταλαιπωρία.

Το Χόλιγουντ είναι κορεσμένο με το αίμα των αθώων παιδιών. Όλες οι αναφορές στην παιδεραστία και στον κανιβαλισμό είναι από καιρό συμβολικές ή υπονοούμενες. Ήρθα προσωπικά στην πρακτική στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Μπορώ να μιλήσω γι ‘αυτό τώρα γιατί αυτοί οι άνθρωποι, οι ηγέτες, είναι τώρα νεκροί.

Το αίμα ενός σεξουαλικά κακοποιημένου παιδιού θεωρείται «εμπλουτισμένο» και πολύτιμο. Τα χρήματα που αλλάζουν τα χέρια, οι χάρες, οι αποτυχίες – δεν έχετε ιδέα. Τα μωρά είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό νόμισμα από μόνο του. Τα μωρά αποτελούν την κορυφαία επωνυμία τους για υψηλής ποιότητας διαμαντα κοκαϊκης .
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...