Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Καλή αντάμωση Κωστή μας…


Έφυγε από κοντά μας και πέταξε στην αιώνια αγκαλιά του Πατέρα μας, ο Κώστας μας, ο απλούς διακονητής του Ναού μας, ο αγαπημένος φίλος όλων μας, ένα παιδί γεμάτο χαρά και αθώα απλότητα, ένας σύζυγος-παράδειγμα, ένας πατέρας-θυσία κι αγωνία, ένας αληθινά πιστός άνθρωπος με τρυφερή σχέση μ΄ Εκείνον, τον Άγιό μας, τους Ιερείς που αγαπούσε, σαν παιδί τους, και την φύση που λάτρευε ως αγνό παράδεισο του Δημιουργού μας!

Ήταν η ζωή του….ποδήλατο! Δύσκολη! Με χαρά τραβούσε την ανηφόρα της, με απάθεια πάλευε την καθημερινότητά της, με ανεξικακία δέχονταν τις παρατηρήσεις, με δίψα μάθαινε και ρουφούσε κάθε γνώση…… Δεν…έφυγε! Πέρασε στην αληθινή ζωή της Ανάστασης του Φίλου μας Χριστού…….ανελήφθη μαζύ Του… Γιόρτασε μαζύ μας τα γενέθλια και την γιορτή του, ευχαριστήθηκε με την ψυχή του, μας κέρασε την αγάπη του, ανέβηκε ανέμελα στο ποδήλατό του και…… με τα φτερά της χαράς… πέταξε κοντά Του!

«Α ΡΕ ΚΩΣΤΑ……. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!». Μάς λείπεις….. Θα σε συναντάμε στο κεράκι μας, που δεν θα το σβήνεις πια….. Γιατί θα μένει συνέχεια αναμμένο στις καρδιές μας αιώνια……. Τα κατάφερες!!! Σ΄ αγαπάμε όπως είσαι……. Έτσι κι ο Πατέρας μας!

Καλή αντάμωση Κωστή μας…….

Αναπαύσου, παιδί μου, εν ειρήνη με τους Αγγέλους Του και όλους τους Μεγάλους Αδερφούς μας, τους Αγίους Του.

Αιωνία σου η μνήμη καλέ μας Κώστα…

Η Ενορία μας

https://saintpanteleimonchania.wordpress.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...