Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Και οι Τουρκάλες θέλουν να φοράνε αποκαλυπτικά σορτς. Πορεία διαμαρτυρίας στην Κωνσταντινούπολη

σχόλιο Γ.Θ : Τα βοθροκάναλα και όλοι οι προδευτικούληδες της σαπίλας μάς έχουν περάσει κάποια νεοταξικά στερεότυπα, ότι δηλαδή είναι δικαίωμα του καθενός να ντύνεται όπως θέλει δημόσια. Όχι κύριοι της Αριστεράς και της ψευτοπροόδου. Αυτό δεν είναι ελευθερία. Η ελευθερία του καθενός μας τελειώνει εκεί που ξεκινά η ελευθερία και των υπολοίπων. Όπως δεν έχουμε δικαίωμα δημόσια να κάνουμε αυτά που κάνουμε στα ιδιαίτερα δωμάτια των σπιτιών μας, έτσι οφείλουμε να σεβόμαστε και το πως κυκλοφορούμε δημόσια στους απέναντί μας.
Κυκλοφορούν με σορτς - εσώρουχα οι περισσότερες νέες μας και ξέρουν ότι στις Χριστιανικές κοινωνίες μας κανείς δεν θα τους κάνει παρατήρηση, κανείς δεν θα επικαλεστεί το νόμο περί δημοσίας αιδούς, κανείς δεν θα τις διώξει. Ας αναλογιστούν όμως... αν η νεοταξική παγκοσμιοποίηση προχωρήσει και το ισλάμ κυριαρχήσει στην Ευρώπη, τι θα κάνουν τότε; 

Eκατοντάδες γυναίκες βγήκαν στους δρόμους στην Κωνσταντινούπολη για να διαμαρτυρηθούν εναντίον της βίας και της εχθρότητας ενώ εναντιώνονται στο αίτημα να ντυθούν πιο συντηρητικά.



Οι γυναίκες της Τουρκίας συμμετέχοντας το Σάββατο στις κινητοποιήσεις φώναξαν « μην ασχολείσαι με το ντύσιμό μου », κραύγασαν συνθήματα και κράδαιναν κρεμάστρες με τζην shorts φέροντάς τα ως παράδειγμα των ρούχων που κάποιοι άνδρες στη χώρα τα βρίσκουν απαράδεκτα. 



BINTEO

http://www.bbc.com/news/av/world-europe-40766440/tu

« Δεν θα υπακούσουμε, δεν θα σιωπήσουμε, δεν θα φοβηθούμε. Θα νικήσουμε μέσω της αντίστασης, » βροντοφώναξαν..bbc 29.7.17

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...