Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Η κόλαση των αρχαίων Ελλήνων

Σαδιστές ψευτοθεοί που τιμωρούν για πράγματα που έκαναν και οι ίδιοι!
Οι Νεοειδωλολάτρες κατηγορούν τους Χριστιανούς ότι δήθεν λατρεύουν έναν σαδιστικό θεό, επειδή πιστεύουν στην αιώνια κόλαση. Βέβαια και εδώ κάνουν λάθος, μια και δεν γνωρίζουν την πίστη των Χριστιανών, ότι ο Θεός δεν τιμωρεί κανέναν, αλλά ο καθένας τιμωρείται από τη δική του κακή προαίρεση. Αντιθέτως όμως, οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι, θέλουν να ξεχνούν, ότι στην πραγματικότητα, αυτό που κατηγορούν τους Χριστιανούς, δηλαδή η τιμωρία σε αιώνια βάσανα, είναι ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΗ.


Κατά τη Χριστιανική πίστη, η αιώνια κόλαση είναι η ίδια η πύρινη αγάπη του Θεού, που πυρώνει τον άνθρωπο, και τον μεν δίκαιο τον κάνει ζέοντα κατά την αγάπη, τον δε ασεβή τον κάνει να μισεί τον Θεό περισσότερο και να βασανίζεται από το ίδιο του το μίσος.

Αντιθέτως όμως στην Παγανιστική αρχαία Ελλάδα, πίστευαν σε μια κόλαση ΤΙΜΩΡΙΑΣ από τους σαδιστικούς ψευτοθεούς τους. Σε μια τιμωρία με αιώνια βάσανα, όχι από αγάπη, αλλά από ΕΚΔΙΚΗΣΗ. Αναφέρω τα εξής χαρακτηριστικά παραδείγματα:
Ο Δίας τίμησε τον βασιλιά Ιξίωνα με τη φιλία του και του χάρισε την αθανασία, όμως εκείνος πρόσβαλε τη θεϊκή εύνοια επιχειρώντας να ατιμάσει την Ήρα. Ο Δίας τον τιμώρησε σαδιστικά, με αιώνια τιμωρία, δένοντάς τον σε έναν πύρινο τροχό.

Ο Σαλμωνέας ήταν ο βασιλιάς της πόλης Σαλμώνη που ο ίδιος έκτισε κοντά στον ποταμό Αλφειό και καβάλησε το καλάμι πιστεύοντας ότι είναι θεός. Ανέβηκε σε ένα άρμα με μεταλλικούς τροχούς και κρεμασμένα χάλκινα αγγεία γύρω - γύρω, και έριχνε τριγύρω αναμμένους δαυλούς. Οι κάτοικοι νόμισαν ότι ρίχνει κεραυνούς από τον θόρυβο, και τον λάτρεψαν ως θεό. Ο ζηλότυπος Δίας τον κεραυνοβόλησε, και τον έκαψε μαζί με όλους τους υπηκόους του που τον λάτρευαν ως θεό. Ταυτόχρονα κατέστρεψε ο Δίας και την πόλη. Όμως η τιμωρία του Σαλμωνέα, συνεχίστηκε και στον Άδη, όπου ήταν υποχρεωμένος νύχτα μέρα να τρέχει με το άρμα του, χωρίς να μπορεί να σταματήσει. (Πατριδογνωσία Νο 88 σελ. 3162).

Ο Προμηθέας, γιος του Τιτάνα Ιαπετού και της Ωκεανίδος Κλυμένης, μέγας ευεργέτης του γένους των ανθρώπων, τους χάρισε τη φωτιά. (Ησιόδου Θεογονία 565-67). Ο μισάνθρωπος Δίας, επειδή ο Προμηθέας έκανε καλό στους ανθρώπους, τον τιμώρησε με την παρακάτω σαδιστική τιμωρία: Διέταξε τον Ήφαιστο να τον αλυσοδέσει σε έναν βράχο στον Καύκασο, όπου καθημερινά ερχόταν ένας αετός και του έτρωγε το συκώτι, το οποίο δημιουργείτο πάλι τη νύχτα.

Είναι εμφανής η σαδιστική κατωτερότητα των ειδωλολατρικών θεών των αρχαίων Ελλήνων, από την αγάπη του αληθινού Θεού, του Ιησού Χριστού. Ευχόμαστε κάποτε οι άνθρωποι αυτοί να το καταλάβουν, και να απορρίψουν τους αρχαίους δαίμονες, όπως τους απέρριψαν οι πρόγονοί μας, και δέχθηκαν τη σωτηρία του Σωτήρα μας Ιησού Χριστού.
Περιττό βέβαια να πούμε ότι η κόλαση δεν συμβιβάζεται με την Μετενσάρκωση που διδάσκουν σήμερα πολλοί Νεοπαγανιστές ως την "κατ' εξοχήν έγκυρη αρχαία θρησκεία των Ελλήνων".

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...