Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Ο Υπουργός Υγείας του Ισραήλ περιμένει την έλευση του “Μεσσία” τον Απρίλιο


Κατά τον Υπουργό Υγείας του Ισραήλ , η λύση για την πανδημία του COVID-19 , είναι η αναμενόμενη από τους Ιουδαίους, έλευση του “Μεσσία”, την οποία προσδοκά κατά τον μήνα Απρίλιο, κατά τη διάρκεια του Ιουδαϊκού Πάσχα!
Ο υπουργός Υγείας , Yaakov Litzman, είναι ένας υπερορθόδοξος ραβίνος και επικεφαλής του Ιουδαϊκού κόμματος “Ενωμένη Τορά “. Σε συνέντευξή του στο Chamal News και στις 19/03/20 αλλά και σε άλλα τηλεοπτικά μέσα που αναδημοσιεύθηκε και στις εφημερίδες “The Times of Israël” και “Jerusalem Post”, ρωτήθηκε περί των μέτρων για την αναχαίτιση της αυξανόμενης διασποράς του Κορανοϊού στο Ισραήλ.


 
Ο Λίτζμαν αρχικά , προέτρεψε τον Ισραηλινό λαό να πλένει τα χέρια, να διαφυλάτει την κοινωνική αποστασιοποίηση και να μην συγκεντρώνεται σε μέρη με περισσότερους από 10 ανθρώπους. Ο υπουργός πρόσθεσε ότι εάν οι άνθρωποι δεν συμμορφωθούν, θα υπάρξει πρόβλημα .
Ωστόσο όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα παράτασης του lockdown μέχρι τις διακοπές του ( Εβραϊκού) Πάσχα που ξεκινούν στις 12 Απριλίου , αυτός απάντησε :
“Μη γένοιτο ! Προσευχόμαστε και ελπίζουμε ότι ο Μεσσίας θα φτάσει πριν το Πάσχα , έρχεται η εποχή της λύτρωσής μας. Είμαι βέβαιος ότι ο Μεσσίας θα έρθει το Πάσχα και θα μας σώσει με τον ίδιο τρόπο που ο Θεός μας έσωσε κατά την Έξοδο απο την Αίγυπτο και μας ελευθέρωσε. Ο Μεσσίας θα έρθει και θα μας σώσει όλους και θα μας εξαργυρώσει από όλα τα κακά”

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...