Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Πρώην Υπουργός: Να μην υποδουλωθούμε στο βιοτσίπ που θα έχει το εμβόλιο!

Μετά την δήλωση του παγκοσμίου κλάσης (υπ’ αριθμόν 1 στην παγκόσμια κατάταξη) αντισφαιριστή Novak Djokovic με την οποία έλαβε σαφή θέση κατά του διαφαινόμενου υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορωνοϊό παρά τις ενδεχόμενες συνέπειες, έρχεται τώρα ο πρ. Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Μαυραγάνης να κάνει ανάλογη δημόσια τοποθέτηση στο προσωπικό του λογαριασμό του στο facebook.Μάλιστα συνδέει τον επικείμενο υποχρεωτικό εμβόλιο με την εμφύτευση βιοτσιπ στο οποίο....
αναφορές έχει κάνει ο πρώην μεγιστάνας της Microsoft και γνωστός ως υπέρμαχος της παγκοσμιοποίησης Bill Gates. Φαίνεται πώς η δημόσια συζήτηση περί του μείζονος σημασίας ζητήματος μόλις έχει ξεκινήσει και αναμένεται πλείστα πρόσωπα από τον χώρο της πολιτικής, της κοινωνίας των πολιτών αλλά και της ιατρικής επιστήμης να διατρανώσουν το αυτονόητο: την έντονη αντίθεση σε κάθε προσπάθεια εξανδραποδισμού της ανθρωπότητας στο σύνολό της. Aναλυτικά η γραπτή δήλωση του Υφυπουργού έχει ως εξής:

«Γιατί άραγε η προστασία της ανθρώπινης υγείας με ένα αντίδοτο (εμβόλιο) να πρέπει “ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ” να περιέχει ΒΙΟΤΣΙΠ ελέγχου, στο οποίο αναφέρεται συνεχώς ο Bill Gates;;;; Σύντομα όλοι μας θα πρέπει να διαλέξουμε το δρόμο είτε της Ελευθερίας, είτε της Υποδούλωσης… Εύχομαι να αποφευχθεί…!!! Καλό Αγώνα φίλοι μου»

https://eleftheroiellines.blogspot.com/2020/04/blog-post_401.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...