Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Σύντομα θα είμαστε τραγικοί πρωταγωνιστές!

σχόλιο Γ.Θ : Απλά επικό! Πολύ πολύ μεγάλες αλήθειες που θα κοιτάξουμε κατάματα...

Κι η γύμνια του Ελληνόφωνου θιάσου θα λάμψει στο φως των πυροτεχνημάτων…

Βγαίνουμε στο πάλκο…

Τα καλά νέα είναι πως σύντομα θα είμαστε πρωταγωνιστές!

Τοιουτοτρόπως κάθε ανόητη ματαιοδοξία θα βρει την ικανοποίησή της και επιτέλους όλοι εμείς οι ελληνόφωνοι (Έλληνες λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να μας αποκαλέσω… θα ήταν μεγάλο κοπλιμάν) θα αισθανθούμε σημαντικοί, παρότι έχουμε κάνει ό,τι μπορούμε για να θεωρούμαστε παρίες. Και αυτό επισήμως, με τη βούλα των Μνημονιακών νόμων. Να τα λέμε αυτά!

Βγαίνουμε το λοιπόν στο πάλκο με ρόλο που θα μας φέρει στα πρώτα ονόματα της μαρκίζας του γεω-στρατηγικού μαγαζιού.

Σε θέση απαστράπτουσα με λαμπιόνια και σαματά.

Κατά πάσα πιθανότητα θα παίξουμε το ρόλο του μοιραίου και άβουλου θύματος (δυστυχώς και πάλι θεωρούμαστε εξειδικευμένοι καρατερίστες στο να εισπράττουμε καρατιές στο σβέρκο) καθότι:

- μετά από 9 χρόνια γονυκλισίες στο Ιερατείο των Βρυξελλών,

- 1000 ΝΑΙ σε ΟΛΑ,

- Προέδρους της Δημοκρατίας που αποδέχτηκαν τα πάντα με μειλίχιο χαμόγελο,

- 4 πρωθυπουργούς που ανάθεμα κι αν προσμετρούνται οι αλήθειες τους σε 2 παλάμες δάχτυλα,

- ΑΓΕΕΘΑ που μετά από όλους τους συμβιβασμούς και τις ταπεινώσεις επικαλούνται τας Εθνοσωτήριους Συμμαχίας χωρίς όμως να αναμένουν την υποστήριξη τους (;;;),

- μαλάξεις 9 ετών στον εγκέφαλο του ποιμνίου περί της μοιραίας συνευθύνης του στην οικονομική του Κατακρεούργηση,

θα κληθούμε να ντυθούμε Ιφιγένειες μπροστά στη στρατηγική απόφαση των ισχυρών να λύσουν τους λογαριασμούς τους στα στενά του Ορμούζ!

Εις τους παροικούντας την Ιερουσαλήμ είναι εγνωσμένον πλέον και πασιφανές ότι η κόντρα μεταφέρεται προς τα εκεί. Βλέπετε αι ΗΠΑ υπέστησαν μια ελαφρά ήττα στη Συρία και ψάχνουν για ρεβάνς.

Το Ισραήλ έχει ανάγκη την εκκαθάριση του δεδηλωμένου εχθρού του και ο μεγάλος παίκτης που λέγεται Τουρκία κυριολεκτικά ΠΑΛΕΥΕΙ για τη μη εξαφάνισή του από το Παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Μαντέψτε … ποιός, ποιός, ποιός θα φαγωθεί (;) … οε οε, οε οε!

Το Ιράν ενοχλεί. Για πολλούς λόγους ενοχλεί τους Άρχοντας του Κόσμου τούτου (πώς τα φέρνει όμως η ζωή έτσι; κάποτε αυτό ήταν ο Άρχοντας και εμείς οι ενοχλητικοί! δεν τους κρατάμε κακία μιας και νικήσαμε τότε… αφήστε που νιώθουμε και μια συμπάθεια που τους κυνηγάνε οι Μεγάλοι) – Όμως, ενοχλεί.

Και αυτή η ενόχληση σύντομα, πιθανότατα όπως δείχνουν τα σημάδια στον έναστρο ουρανό των ΜΜΕ που άρχισαν το παπαγαλείν, θα επιλυθεί δια της μαμής της ιστορίας.

Εμείς το λοιπόν που τη βγάλαμε βελούδο στον πόλεμο του Ιράκ, στο βομβαρδισμό της Σερβίας και μετά πάλι χαλαρά και φραπεδάτα σ’ όλες τις συγκρούσεις της Μέσης Ανατολής, βλέποντας με ορθάνοιχτα ματάκια τα κακά που παθαίνουν όσοι είναι άτακτοι και εθνικά υπερήφανοι ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ τον ρόλο του ζουμερού φιλέτου ΔΙΟΤΙ όταν στο παιχνίδι μπαίνουν τα στενά του Ορμούζ και η παγκόσμια τιμή του πετρελαίου, συνάμα με τη στάση της Τουρκίας που ελέγχει το Βόσπορο, τότε να ετοιμάζεστε για μεγάλο πάρτι με πολλές στρακαστρούκες – και βάλτε και στην εξίσωση και τη Ρωσία. Οπότε, μιλάμε για εκρηκτικό κοκτέιλ που θα πρέπει να κατέβει μονοκοπανιά ως σφηνάκι και πικρό ποτήριον.

Και η γύμνια του Ελληνόφωνου θιάσου θα λάμψει στο φως των πυροτεχνημάτων…

Το φύλο συκής θα καταπέσει και τα ρεμπέτικα της Εθνικής απώλειας θα ακονίσουν τις χορδές σε Μινόρε κλαψιάρικο και αδικημένο.

Άντε … βγαίνουμε! Φτιασιδωθείτε!

https://www.macroskopio.gr
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...