Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Ιρακινός Χριστιανός: Ο ISIS με έκαψε τρεις φορές αλλά σώθηκα χάρη στον Ιησού

Ένας ιρακινός χριστιανός μοιράζεται την ιστορία του σύμφωνα με την οποία φυλακίστηκε από τον ISIS, που προσπάθησε να τον κάψει ζωντανό τρεις φορές, αλλά το σώμα του δεν κάηκε….


Η ιστορία του προέρχεται από ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Καρδιές και χέρια: Ιράκ» από τον Sean Feucht μέσα από το έργο Light A Candle Project.

Ο ιρακινός χριστιανός, ο οποίος δήλωσε ότι ο Ιησούς του φανερώθηκε δύο φορές στα όνειρά του, θυμάται να φυλακίζεται από το ISIS, να βασανίζεται και να καίγεται τρεις φορές από την τρομοκρατική ομάδα.

Ο άνδρας, ένας Yazidi, εξομολοεγείται την ιστορία του στο ντοκιμαντέρ του Sean Feucht.

«Οι Γιάζιντς … ήταν πραγματικά στοχευμένοι από τνο ISIS για γενοκτονία … βιάστηκαν, χτυπήθηκαν, εκτελέστηκαν», δήλωσε ο Feucht στο Fox News. «Ο ISIS δεν θέλησε καν να τους φυλακίσει, απλώς ήθελαν να τους σκοτώσουν, να τους εξαφανίσουν από το χάρτη».

Ο Feucht πήρε συνέντευξη από τον άνδρα που δεν κατονομάστηκε, μέσω του μη κερδοσκοπικού έργου Light A Candle, που πηγαίνει σε όλα τα μέρη του κόσμου, αλλά κυρίως στο Ιράκ, όπου το Ισλαμικό Κράτος βρισκόταν στο κατακόρυφο της βιαιότητας του.

Ο Sean Feucht, ο ιδρυτής του The Light A Candle Project, είπε στον ιρακινό χριστιανό που βασανίστηκε από το ISIS ότι ο Ιησούς εμφανίστηκε σε αυτόν στα όνειρά του επειδή τον αγαπά. Η ιστορία του ήταν η πρώτη…. υπερφυσική συνάντηση που «τεκμηριώθηκε» σε ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ που ονομάζεται «Καρδιες και Χέρια: Ιράκ».

«Μου μίλησε», μοιράστηκε ο διωκόμενος Χριστιανός, αναφέροντας τον Ιησού στα όνειρά του.

Ο Φέουτς του είπε: «Ο Ιησούς εμφανίστηκε δύο φορές σε σας σε ένα όνειρο επειδή σε αγαπά.»

Ο άντρας είπε ότι ακόμη ότι τον έπεσε θύμα λιθοβολισμού και πως τα μέλη του ISIS τον έλουσαν με 20 γαλόνια βενζίνης. Αλλά παρόλο που πήγαν να τον κάψουν ζωντανό, είπε ότι επέζησε ανεξήγητα χωρίς τραυματισμό.

«Και με έκαψαν, αλλά δεν κάηκα», είπε.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...