Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

Ρωσικό υπερηχητικό αεροσκάφος θα βομβαρδίζει από το διάστημα

rosiko-iperichitiko-aeroskafos-vomvardizi-diastima-video
Το επόμενης γενιάς υπερηχητικό πυρηνικό βομβαρδιστικό αεροσκάφος τύπου stealth της Ρωσίας θα είναι έτοιμο μέχρι το 2020, υποστηρίζουν ρώσικες πηγές.

Σύμφωνα με τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας ο κινητήρας του αεροσκάφους έχει ήδη δοκιμαστεί και το αεροσκάφος θα μπορούσε σε έξι χρόνια να είναι έτοιμο.
Το υπερηχητικό αεροσκάφος θα μπορεί να βρεθεί οπουδήποτε στον κόσμο σε 2 ώρες με αποτέλεσμα να έχει την δυνατότητα να βομβαρδίσει με πυρηνικές κεφαλές πριν επιστρέψει στη βάση του, υποστηρίζουν οι Ρώσοι.
Ο κινητήρας αναμένεται να παρουσιαστεί στο Διεθνές Φόρουμ Στρατιωτικής Τεχνολογίας 2016, το οποίο έχει οριστεί να λάβει χώρα στις 6 – 11 Σεπτεμβρίου στην Μόσχα.
Ο Στρατηγός Σεργκέι Καρακάγιεβ επιβεβαίωσε ότι μοντέλο της μηχανής για το βομβαρδιστικό έχει κατασκευαστεί και δοκιμαστεί με επιτυχία στο Στρατιωτική Ακαδημία του Σερπούκχοβο.
«Συνεργαζόμαστε με το Aerohydronymic Institute της Ρωσίας σχετικά με τον εξωτερικό σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά του αεροσκάφους. «Νομίζω ότι η (lift-off) μάζα του πρέπει να είναι 20-25 μετρικούς τόνους για να μπορεί να μετατραπεί σε μαχητικό αεροσκάφος», πρόσθεσε ο συνταγματάρχης Αλέξεϊ Σολοντβίνκο, επικεφαλής του έργου.
Δύο κινητήρες – ένας για το αεροπλάνο και ένας άλλος για το διαστημόπλοιο – θα συνδυαστούν στο πλαίσιο της ρύθμισης του κινητήρα για το βομβαρδιστικό. Ο κινητήρας θα χρησιμοποιεί κηροζίνη ενώ για διαστημικές πτήσεις, θα χρησιμοποιεί μεθάνιο και οξυγόνο.
Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος έχει επενδύσει 11 εκατομμύρια δολάρια προς την ανάπτυξη ενός κινητήρα που θα μπορούσε μια ημέρα να επιτρέψει σε αεροσκάφος να πετάξει οπουδήποτε στον κόσμο μέσα σε μόλις τέσσερις ώρες, σύμφωνα με την DailyMail.

http://apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...