Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Ο Δράμας Παύλος: «Πρέπει να στείλει ο Θεός ηγέτη και όχι προσκυνημένο στη Δύση»

σχόλιο Γ.Θ : Με τέτοια παλληκάρια ιεράρχες θα έρθει και ο ηγέτης και η Πόλη και η Αγιά Σοφιά. Παρακολουθήστε την 10λεπτη επική ομιλία του Δράμας Παύλου και θα ανατριχιάσετε.

Εκδήλωση μνήμης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, στην πόλη της Δράμας, με θέμα την Βασίλιδα των Πόλεων, την Κωνσταντινούπολη και την επέτειο της Άλωσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου Δράμας, με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο, με θέμα «Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα ‘ναι. Ποια είναι δικά μας; Πως είναι δικά μας; Γιατί είναι δικά μας;».
«Όσοι είδατε τα δελτία νομίζω να αισθανθήκατε όμορφα όταν είδατε τον Πούτιν τι ωραία σταυροκοπιότανε και με τι ευλάβεια προσκύνησε στο Άγιον Όρος, και εμείς τους δικούς μας κατ΄ ανάγκη συρτούς και δεμένους τους πάμε όταν έχουν να υποδεχθούν κανένα επιφανή πολιτικό για να πάρει κανά πόντο και σπρώχνονται ο ένας δίπλα στον άλλον για να βγουν φωτογραφία» ανέφερε μεταξύ άλλλων ο Σεβ. Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος.
Κλείνοντας ο Σεβασμιώτατος τόνισε χαρακτηριστικά: «Στην Ελλάδα για να μπορέσουμε να πούμε η Ρωμανία νικά, πρέπει να στείλει ο Θεός ηγέτη ο οποίος θα εμπνέεται από αυτά τα ιδανικά και δεν θα είναι νεογραικύλος, προσκυνημένος στους δυτικούς αφεντάδες μας.»
Ακολουθεί σχετικό βίντεο από την ομιλία του Σεβασμιώτατου και της εκδηλώσεως:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...