Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Αποκάλυψη Β.Πούτιν σε αγιορείτες μοναχούς: «Θα παραμείνω πρόεδρος της Ρωσίας και μετά το 2020»

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 
Ότι θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2018
αποκάλυψε ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν σε Αγιορείτη μοναχό κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Άγιο Όρος στις 28 Μαΐου, όπως αναφέρει το tilegrafima.gr.
Ο Ρώσος Πρόεδρος κατά την επίσκεψή του στην Ιερά Μονή του Αγίου Παντελεήμονος στο Αγιο Ορος το Σάββατο στις 28 Μαϊου με αφορμή τη ρωσική χιλιετή παρουσία στο Ιερό Βουνό του Άθου άνοιξε τα «χαρτιά» για το πολιτικό του μέλλον προς μεγάλη απογοήτευση των εχθρών του στην Δύση που έλπιζαν σε μια πρόωρη πολιτική συνταξιοδότησή του καθώς είναι ο άνθρωπος πο μετέτρεψε την Ρωσία εκ νέου σε υπερδύναμη και συνεχίζει να την αναμορφώνει γεωπολιτικά ως φαίνεται μέχρι το 2024!
«Να προσέχεις τις μετακινήσεις Βλαδίμηρε,σε χρειαζόμαστε, προς το παρόν δεν έχεις διάδοχο και πρέπει να προσέχεις πολύ», τον συμβούλεψε μοναχός που μίλησε στο tilegrafima.gr
Ο Ρώσος πρόεδρος απάντησε: «Πάτερ θα συνεχίσω τη πολιτική καριέρα μου και μετά το 2020 ευελπιστώντας πάντα στο ρωσικό λαό που με έχει αγκαλιάσει.
Τα προβλήματα στη Ρωσία σήμερα είναι σφαιρικά και χρειάζεται βάθος χρόνου για να αντιμετωπιστούν. Είμαι εδώ, είμαι στο καθήκον κι αν το θέλει ο λαός θα είμαι και μετά το 2020».
Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές στην Ρωσία για την εκλογή προέδρου διεξάγονται πλέον κατόπιν συνταγματικής αναθεωρήσεως κάθε εξαετία (σε αντίθεση με τις βουλευτικές που γίνονται κάθε τέσσερα χρονια).
Η δήλωση του Ρώσου προέδρου αποκτά ιδιαίτερη σημασία διότι την έκανε στο Άγιο Όρος. Είναι σαφές ότι ήθελε την ευλογία της Παναγίας για να προχωρήσει το δύσκολο πολιτικό του έργο ενάντια στους ισχυρούς του πλανήτη για τα επόμενα οκτώ χρόνια (απομένουν δύο ακόμα έτη για τις προεδρικές εκλογές του 2018) που περιλαμβάνει την δηιουργία ενός μεγάλου πανορθόδοξου «τόξου» από την Μόσχα μέχρι την Λευκωσία και τους Ελληνορθόδοξους του Λιβάνου και της Συρίας.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...