Δευτέρα, 2 Μαΐου 2016

Έτοιμη για πόλεμο η Ρωσία

Αιφνιδιαστικές ασκήσεις απ' άκρη σ' άκρη με εντολή Πούτιν

Οι προκλητικές κινήσεις ΗΠΑ και συμμάχων εναντίον της έχουν θέσει ολόκληρη την Ρωσία σε συναγερμό.

Με εντολή Πούτιν ξεκίνησαν αιφνιδιαστικές ασκήσεις του Στόλου Μαύρης Θάλασσας, Κασπίας, Βαλτικής και Ειρηνικού με δεκάδες εκτοξεύσεις cruise «Kalibr». Παράλληλα, μετακινήθηκαν στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 μαζί με 40 BTR-82A στην Κριμαία.

Η Ανατολική Στρατιωτική περιοχή τέθηκε σε συναγερμό, με 25.000 στρατιώτες να συμμετέχουν σε στρατιωτικές ασκήσεις σε οκτώ περιοχές στην ρωσική Άπω Ανατολή! Ταυτόχρονα, σε συναγερμό τέθηκαν τριάντα πλοία του ρωσικού Στόλου Ειρηνικού, ενώ έγινε χρήση πυρών στην Θάλασσα της Ιαπωνίας.

Σημειώνεται πως στις ασκήσεις συμμετείχαν Su-24, πολεμικά ελικόπτερα και μαχητικά. Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε επίσης ότι ξεκίνησαν στρατιωτικές ασκήσεις στην Μαύρη Θάλασσα, στις οποίες λαμβάνουν μέρος το σύνολο του Στόλου με κορβέτες, αποβατικά, ανθυποβρυχιακά, μαχητικά Su-30SM, αμφίβια σκάφη κτλ.

Αιφνιδίως ξεκίνησε ασκήσεις και ο Στόλος της Βαλτικής, ενώ στα νότια της Ρωσίας άρχισε μεγάλης κλίμακας άσκηση διοίκησης και ελέγχου σε σενάρια αποσταθεροποίησης του Βορείου Καυκάσου.

Σε ετοιμότητα βρίσκονται ακόμα και οι δυνάμεις στην Αρκτική, όπου Ρώσοι και Λευκορώσοι αλεξιπτωτιστές πραγματοποιούν άλματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...