Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Τα συγχαρητήρια και τις ευχές του Πειραιώς Σεραφείμ προς τον Πατριάρχη Βουλγαρίας μετέφερε ελληνική αντιπροσωπεία

b70f01654c34d3cde28e67e94c0657cf_M.jpg
σχόλιο Γ.Θ : Μας έχει λυπηθεί ο Θεος και μας έστειλε στις μέρες μας τον Σεραφείμ Πειραιώς και τα άλλα παλικάρια ιεράρχες, που κάνουν τα σχέδια της αντίχριστης τάξης πραγμάτων κομμάτια...
Δεκτοί από τον Πατριάρχη Βουλγαρίας Νεόφυτο έγινε ελληνική αντιπροσωπεία που ηγούνταν ο Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Ζήσης Ομότιμος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν να μεταφέρουν τις θερμές ευχές και τα συγχαρητήρια του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ για τη στάση του Πατριάρχη Νεοφύτου σε σχέση με την Πανορθόδοξη.
Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Αρχιμ. Παύλος Δημητρακόπουλος, ο Πρωτοπρεσβύτερος Ματθαίος Βουλκανέσκου και ο Μοναχός Σεραφείμ Ζήσης και επισκέφθηκαν τη Βουλγαρία μετά από πρόσκληση του Μητροπολίτη Λόβετς Γαβριήλ.

Ο Πρωτ.Θεόδωρος Ζήσης τόνισε χαρακτηριστικά πως εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για τη στάση της Εκκλησίας της Βουλγαρίας αλλά και της Εκκλησίας της Βουλγαρίας για τη αποχώρησή τους από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών και μας δίνει ελπίδες για την επερχόμενη Σύνοδο στην Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...