Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Αλέκος Αλαβάνος: «Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση»

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο Αλέκος Αλαβάνος σε συνέντευξή του, μιλώντας για μετατροπή της χώρας σε «αποικία» και «πουλημένη κυβέρνηση»

Με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε εναντίον της κυβέρνησης και του Μεγάρου Μαξίμου ο Αλέκος Αλαβάνος, σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό Παραπολιτικά. Ο πολιτικός μέντορας του πρωθυπουργού έκανε λόγο για προδοσία, μετατροπή της χώρας σε αποικία και πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή».

Ειδικότερα, ο Αλέκος Αλαβάνος αναφερόμενος στο νέο ταμείο για τις αποκρατικοποιήσεις είπε: «Μιλάμε για μια μεγάλη προδοσία. Ούτε οι χούντες έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα, ούτε ο Μεταξάς, ούτε ο Παπαδόπουλος. Αμφιβάλλω εάν πολιτικοί από το δεξιό χώρο θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Με αυτή τη συμφωνία γινόμαστε αποικία».

Προχωρώντας ακόμη περισσότερο ο Αλ. Αλαβάνος έκανε προσωπικές αναφορές σε στελέχη της κυβέρνησης και του Μαξίμου: «Είναι δυνατόν να θεωρείτε το Φλαμπουράρη, το Βούτση, τον Παππά υποδείγματα του νέου πολιτικού που έρχεται από την Αριστερά; Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή. Δεν πούλησε καμία άλλη κυβέρνηση και σε τόσο χρονικό βάθος όλη την εθνική περιουσία» πρόσθεσε ο Αλαβάνος, υπογραμμίζοντας πως υπάρχουν ποινικές ευθύνες γιατί πρόκειται για εκποίηση δημόσιας περιουσίας.

Πάντως, με μια δόση αυτοκριτικής και αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και τη διαδοχή του είπε: «Δεν είμαι Θεός κι ο Θεός κάνει λάθος. Σκεφτείτε ότι ο Ιησούς στους 12 μαθητές είχε τον Ιούδα». Τόνισε άλλωστε ότι όλοι κρίνονται κάθε στιγμή και «κανείς δεν έχει ασυλία. Ούτε ο Θεοδωράκης, ούτε ο Γλέζος, ούτε ο Σάντας είχε».


protothema

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...