Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗ «ΦΙΕΣΤΑ»!

konstantinoupoli_alosi_eortasmoi_erdogan
Η προκλητική φιέστα του «Σουλτάνου» για την Άλωση της Πόλης (βίντεο)


σχόλιο Γ.Θ : Τελειώνουν οι μέρες σου ισλαμοφονιά...

 
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περιέγραψε το συριακό καθεστώς, την τρομοκρατική ομάδα Daesh και το ΡΚΚ-PYD ως τρίο που «στηρίζει συνεχώς και ανοίγει το δρόμο ο ένας για τον άλλο».
Μιλώντας στη… φιέστα της 563ης επετείου της Άλωσης της Πόλης, ο Ερντογάν είπε ότι οι δύο ομάδες και το συριακό καθεστώς συνυπάρχουν και «δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς το ένα το άλλο».
konstantinoupoli_alosi_eortasmoi
«Δυστυχώς, οι χώρες που βλέπουμε ως σύμμαχοι παραβλέπουν αυτό το βρώμικο παιχνίδι, [και], ακόμη και το υποστηρίζουν», δήλωσε ο Ερντογάν. «Εκείνοι που χρησιμοποιούν τη Daesh και βουτούν τη Συρία στο αίμα και επίσης εκείνοι που χρησιμοποιούν το PYD και προσπαθούν να περιβάλλουν νότια σύνορά μας, έχουν ένα στόχο κοινό: δηλαδή, να διακόψουν όλες τις σχέσεις της Τουρκίας με τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική».
Το PYD είναι το συριακό παρακλάδι του PKK, το οποίο χαρακτηρίζεται ως τρομοκρατική οργάνωση από την Τουρκία, τις ΗΠΑ και την ΕΕ.
«Κανείς δεν είναι αρκετά ισχυρός για να μας χωρίσει από τη γη μας, από την περιοχή της Θράκης, ή από τη Μεσόγειο, την οποία διεκδικήσαμε μετά την κατάκτηση το 1453», πρόσθεσε ο Ερντογάν.
Χωρίς να το ονοματίσει, ο Ερντογάν είπε ότι η τρομοκρατική ομάδα PKK «δεν ενδιαφέρεται για την περιοχή ή τους Κούρδους πολίτες».
«Θέλουν να εκδικηθούν την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης, αλλά θάφτηκαν σε αυτές τις τρύπες που έσκαψαν» είπε, υπαινισσόμενος τις τάφρους που έσκαψαν γύρω από διάφορες νοτιοανατολικές πόλεις της Τουρκίας το περασμένο έτος.
Ο Σουλτάνος είπε επίσης ότι θα πρέπει να τεθεί υπό αμφισβήτηση η παρουσία της Ρωσίας και του Ιράν στη Συρία.
«Εάν έχεις στόχο να καταπολεμήσεις την τρομοκρατική ομάδα Daesh, σκοτώνοντας αθώους Σύριους και βασανίζοντάς τους δεν είναι ο τρόπος για να το κάνεις», δήλωσε ο Ερντογάν. «Κατ ‘αρχάς, θα πρέπει να απαλλαγείς από τον απάνθρωπο Άσαντ και αιματηρό καθεστώς του».
konstantinoupoli_alosi_eortasmoi1
Και ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπινάλι Γιλντιρίμ δήλωσε ότι η Τουρκία θα πρέπει «για άλλη μια φορά να σηκωθεί με το πνεύμα της κατάκτησης του 1453 και να ενωθεί με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν».
«Η κατάκτηση σημαίνει να μεγαλώσεις ως έθνος και να ξαναγράψεις την ιστορία. Η κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης σημαίνει το κλείσιμο μιας εποχής και το ξεκίνημα μιας νέας», δήλωσε ο Γιλντιρίμ.

https://hellasforce.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...