Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Οι προσευχές μας εισακούστηκαν !

(...)Αναφορικά με την περίπτωση της Αριάνας που έπασχε από λευχαιμία (δες ΕΔΩ), για την οποία σου είχα ζητήσει να κάνεις έκκληση για προσευχή έχω να σου πω τα εξής:
Από πολύ κόσμο ζητήθηκε να κάνει προσευχή, μεταξύ των οποίων και ιερείς αλλά και ιεράρχες. Έπειτα λοιπόν από λίγο καιρό, οι γιατροί στο Παπανικολάου - έπειτα και από τη συναίνεση του παιδιού - αποφάσισαν να προβούν σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.
Στην αρχή βρέθηκε συμβατός δότης από το εξωτερικό. Έπειτα από λίγο καιρό, άλλος δότης από την Κύπρο, αλλά λίγο πριν την επέμβαση, βρέθηκε δότης από την Ελλάδα (δεν γνωρίζω από ποιά περιοχή). Έτσι γλίτωσε η οικογένεια και το κόστος της απόστασης, στο οποίο ούτως ή άλλως δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει.
Η επέμβαση πήγε καλά και παρά τα διάφορα μετεγχειριτικά προβλήματα, η Αριάννα, με τη βοήθεια του Θεού και τις πρεσβείες της Παναγίτσας μας της γλυκύτατης, τα πήγε καλά.
Οι χημειοθεραπείες σταμάτησαν, εμφανίστηκαν κάνα δυό λοιμώξεις, αλλά τελικά η Αριάνα είναι καλά και την Κυριακή των Βαϊων, βαφτίστηκε στην Μητρόπολη του Κιλκίς χριστιανή ορθόδοξη (αυτό που πάντα επιθυμούσε). Τό όνομα δε αυτής Μαρία.

Τα πράγματα πάνε καλά και για την οικογένειά της η οποία βρήκε στέγη αλλά και δουλειά με τη βοήθεια ευλαβών αδελφών.
Μακάρι ο Δεσπότης Χριστός να της δίνει δύναμη και να την αναδείξει ως παράγειγμα πίστης, θάρρους και υπομονής και για τους υπόλοιπους συγγενείς της, των οποίων την βάφτιση αναμένουμε.
Ο Κύριος να σβήνει τις αμαρτίες αυτών που έκαναν και κάνουν προσευχή για τους αδερφούς τους.

Ισαάκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...