Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

Το όνομά της ήταν Αγγελική

σχόλιο Γ.Θ : Τα εγκλήματα της αναρχοαριστεράς δεν πρέπει να ξεχαστούν.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ

Το όνομά της ήταν Αγγελική. Ήταν μια νέα γυναίκα, που εργαζόταν σκληρά. Αλλά χαρούμενη για το παιδί που είχε στην κοιλιά της. Και την οικογένεια που δημιουργούσε. Μια τυπική Ελληνίδα εργαζόμενη και μάνα, που ήθελε να ζήσει μια απλή, ήρεμη, καθημερινή ζωη.

Μέχρι εκείνη την αποφράδα μέρα του Μαΐου, έξι χρόνια πριν, όταν κάποιοι ψευτοεπαναστάτες, εξτρεμιστές της άκρας αριστεράς, στοχοποίησαν την έγκυο Αγγελική και τους συναδέλφους στο κατάστημα της Μαρφίν στην Σταδίου ως "απεργοσπάστες" και για να τους εκδικηθούν τους έκαψαν ζωντανούς, σε ενα απο τα πλέον ειδεχθή εγκλήματα στην ιστορία της Ελλάδας.

Στα έξι χρόνια που πέρασαν, οι σκληροί δολοφόνοι δεν τιμωρήθηκαν. 

Η μνήμη της Αγγελικής και των συναδέλφων της δεν αποκαταστάθηκε. 

Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας δεν έγιναν. 

Τηλεοπτικές εκπομπές δεν προβλήθηκαν. 

Καμία οδός δεν πήρε το όνομα τους. 

Διότι στην αριστερή Ελλαδα, εφόσον τα θύματα δε γίνονται "ήρωες" για να υπηρετήσουν τους σκοπούς της αριστεράς, δεν είναι καν θύματα. Επιχειρείται να καταδικαστούν στην συλλογική λήθη. 

Ε λοιπόν εγώ δε θα ξεχάσω ποτέ την έγκυο Αγγελική και τους συναδέλφους της που δολοφονήθηκαν άγρια για να υπηρετήσουν τα άθλια σχέδια κάποιων εξτρεμιστών που επιδιώκουν να τρομοκρατούν την κοινωνία για να την ελέγχουν. Εγω αντιστέκομαι. Θυμάμαι. Και ζητώ κι από σας το ίδιο. Αντισταθείτε στην τρομοκρατία και στη λήθη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...