Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Έτσι λειτουργεί η βιομηχανία «επαναστάσεων» απο τους «δημοκράτες» της Δύσης!

https://4.bp.blogspot.com/-TaYieqGHkwU/VuFqCcJvRQI/AAAAAAAAOQ8/j1R6zTNVAA8/s1600/opec_dees.jpg
O Γκρούεφσκι , ο πρωθυπουργός της μικρής FYROM είχε τα κότσια να αρνηθεί να συμμετέχει στις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας. Από τους Ελληνόφωνους πράκτορες της πολιτικής ...ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν βρέθηκε να πει όχι. Μόλις ο Γκρούεφσκι έκανε και την κίνηση να συμμετάσχει και στον Turkish Stream .. .πήραν φωτιά οι ΜΚΟ των πρακτόρων του Soros και των ΗΠΑ.






Η πρώτη ΜΚΟ σε επιθέσεις εναντίον του Γκρούεφσκι ήταν η CIVIL και χρηματοδότες αυτής όπως αναφέρεται στο υποσέλιδο της... η Αμερικάνικη Πρεσβεία , η Γερμανική Πρεσβεία και το Open Society Foundation του George Soros
Μαζί κι η USAID που επίσης χρηματοδοτεί τη βιομηχανία «επαναστάσεων» που λέγεται OTPOR ή CANVAS πλέον. Σε ανακοίνωσή του μάλιστα, το ίδρυμα SOROS ...πλήρωνε 20.000 δολάρια για να βρει ανθρώπους που να ξέρουν να κινητοποιούν τις μάζες... 
Έτσι στήνονται οι «αυθόρμητες» αντικυβερνητικές διαδηλώσεις. Αυτοί που έχουν την τεχνογνωσία ...θα την διαθέσουν στα ξένα συμφέροντα για κάποιες χιλιάδες δολάρια.

Κι αφού κατεβάσουν τον κόσμο στους δρόμους, οι πράκτορες κι επαγγελματίες μπαχαλάκηδες που ανακατεύονται με το πλήθος αρχίζουν τις προβοκάτσιες , τους εμπρησμούς και τις καταστροφές. Η αστυνομία κατευθύνει δακρυγόνα κλπ εναντίον του πλήθους το οποίο φυσικά δεν μπορεί να καταλάβει πως στήθηκε η παράσταση και για ποιον λόγο δέχεται την άδικη αυτή επίθεση οπότε βλέπει την αστυνομία και άρα το κράτος ακόμα πιο εχθρικά και η ένταση κορυφώνεται. 
Οι πράκτορες παρακαλούν εκείνη τη στιγμή ...κάποιος να τραυματιστεί σοβαρά ή και να πεθάνει πάνω στο μπάχαλο ώστε να τον μετατρέψουν σε «μάρτυρα» , δηλαδή σύμβολο επανάστασης κι απόδειξης της «αυταρχικότητας» και της «αντιδημοκρατικότητας» της κυβέρνησης.

Θα μπορέσει ο μέσος πολίτης να κατανοήσει αυτόν τον μηχανισμό που χρησιμοποιείται συστηματικά εδώ και 200 χρόνια τουλάχιστον; Κι αν τον κατανοήσει θα πειστεί ποτέ να σχηματίσει αντίστοιχο μηχανισμό αντίστασης στην προβοκάτσια; 

Στη Ρωσία ο Πούτιν το κατάφερε και παρά τις γελοίες προσπάθειες της Δύσης να εμφανίσει ως θύματα αυταρχισμού διάφορους πράκτορες του Soros ... η κοινή γνώμη στη Ρωσία δεν τσιμπάει στο δόλωμα. 

Στην Ελλάδα ως πολίτες είμαστε τουλάχιστον δύο δεκαετίες πίσω σε σχέση με τους Ρώσους.
Και σε ότι αφορά τους πολιτικούς ... δεν έχουμε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ που θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε ικανό να ξεγλιστρήσει και να αποφύγει τις παγίδες που θα του έβαζε το σύστημα. Κανένας τους δεν έχει τις γνώσεις που απαιτούνται , ούτε καν την απαραίτητη εμπειρία να αντιμετωπίσει και να αντιταχθεί στις δυνατότητες του συστήματος. 
Είναι τόσο πολλά και τόσο εύκολα τα λεφτά που τσεπώνει ένας βουλευτής ή ένας ευρωβουλευτής ... που δεν θα τα θυσίαζε κανείς για να αποπειραθεί να σώσει ένα τσούρμο εγωιστές και βολεψάκηδες που θα έκαναν τα πάντα για μία θέση στο Δημόσιο. Γι' αυτό και το σύστημα ταυτόχρονα με τον ΑΣΕΠ επινόησε τις Συμβάσεις 5 ή 8 μηνών. Για να έχει τους μισούς δεινοπαθούντες Έλληνες όμηρους για ένα κομμάτι ψωμί γνωρίζοντας ότι το συναίσθημα της πείνας ... δεν επιτρέπει δεύτερες σκέψεις και πατριωτικά οράματα. 

Στο παρακάτω VIDEO ο Ron Paul αναφέρεται στο πραξικόπημα , την Έγχρωμη επανάσταση , που χρηματοδότησαν οι «δημοκράτες» της Δύσης στα Σκόπια ... για να υποχρεώσουν τον Γκρούεφσκι να πάει σε πρόωρες εκλογές με σκοπό να τις χάσει. 


http://www.logiosermis.net/2016/03/blog-post_80.html#.Vy4C7iHI8Q0
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/05/blog-post_351.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...