Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΣΟΚ στην Δύση. Ρωσικός πύραυλος μπορεί να εξαφανίσει περιοχή μεγέθους Τέξας

σχόλιο Γ.Θ : Υπενθυμίζω κάποιους στίχους από την Αποκάλυψη και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Και έκραξε δυνατά με ισχυρή φωνή, λέγοντας: «Έπεσε, έπεσε η Βαβυλώνα»...
(...) σε μια ημέρα θάρθουν οι πληγές της, θάνατος και πένθος και πείνα· και θα κατακαεί με φωτιά, επειδή ο Κύριος, αυτός που την κρίνει, [είναι] ισχυρός.
9 Και θα την κλάψουν και θα την πενθήσουν οι βασιλιάδες τής γης, που πόρνευσαν και έζησαν σε ακολασία μαζί της, όταν βλέπουν τον καπνό τής πυρπόλησής της,
10 καθώς στέκονται από μακριά, εξαιτίας τού φόβου τού βασανισμού της, λέγοντας: Αλλοίμονο, αλλοίμονο, η μεγάλη πόλη, η Βαβυλώνα, η ισχυρή πόλη, επειδή μέσα σε μία ώρα ήρθε η κρίση σου.

Η Ρωσία βρίσκεται λίγο πριν δοκιμάσει πυρηνικό πύραυλο, ο οποίος, όπως αναφέρεται από διεθνή ΜΜΕ, θα μπορούσε να εξαλείψει μια περιοχή στο μέγεθος της Γαλλίας.
Πρόκειται για νέους πανίσχυρους διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους (ICBM), οι οποίοι δύνανται να υποδεχθούν έως και δώδεκα κεφαλές στο εσωτερικό τους, καταστρέφοντας τεράστιες εδαφικές εκτάσεις. Ρώσοι ειδικοί σχολιάζουν πως ο εν λόγω πύραυλος θα μπορούσε να «σβήσει από το πρόσωπο της γης εδαφική περιοχή με το μέγεθος είτε του Τέξας, είτε της Γαλλίας».
Οι Δυτικοί, όντας επαναπαυμένοι, θεωρούν πως τέτοιου είδους δηλώσεις γίνονται για εκφοβισμό. Ωστόσο τους ανησυχεί το γεγονός πως ο πύραυλος έχει σχεδιαστεί με τεχνολογία stealth, γεγονός που του επιτρέπει να κατευθύνεται σε έναν στόχο, χωρίς να την βοήθεια συστημάτων ραντάρ.
Επιπλέον, όπως μεταδίδεται ο συγκεκριμένος πύραυλος κινείται με ταχύτητες που καθιστούν τα περισσότερα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας, εντελώς άχρηστα, ενώ η τροχιά του είναι μη προβλέψιμη.

http://karfotiko.blogspot.gr/2016/05/blog-post_712.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...