Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ναρκωτικό κάνει τους χρήστες …κανίβαλους!!!

Αλοίμονό μας και δοθεί στους λαθρομετανάστες
Πριν από έναν περίπου μήνα, ένα βίαιο περιστατικό που σημειώθηκε στο Μαϊάμι των ΗΠΑ προκάλεσε ατέλειωτες συζητήσεις, ακόμη και σε μια χώρα που έχει δει κάθε είδος εγκληματικότητας.
Πρόκειται για την περίπτωση ενός γυμνού 30χρονου, που μέρα μεσημέρι «έτρωγε» το πρόσωπο ενός άτυχου 60χρονου άστεγου, στο πεζοδρόμιο, δίπλα μάλιστα από το κτίριο της εφημερίδας Miami Herald.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν επιτόπου, αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν τον δράστη, αφού δεν μπορούσαν με κανέναν τρόπο να αποσπάσουν το θύμα από την μανιώδη όρεξή του, παρά τις πολλές προσπάθειές τους.
Μάλιστα, σύμφωνα με την αναφορά τους, ο δράστης τους γρύλιζε σαν άγριο ζώο, την ώρα που συνέχιζε να τρώει το πρόσωπο του άτυχου θύματος…
Το περιστατικό αυτό θύμισε μια παρόμοια περίπτωση που έζησαν οι αστυνομικοί του Μαϊάμι, όταν χρειάστηκε να τα βάλουν με έναν άλλο γυμνό άνδρα, ο οποίος διέθετε «υπερφυσική» δύναμη, και τελικά χρειάστηκε να τον ορμίσουν 12 αστυφύλακες, χρησιμοποιώντας επανειλημμένα τα ειδικά όπλα ηλεκτρικής εκκένωσης, για να τον ακινητοποιήσουν. Ακόμη όμως και μετά την ακινητοποίησή του, κατάφερε να πάρει το κλομπ ενός αστυφύλακα και να του επιτεθεί.
Ένα ανάλογο περιστατικό συνέβη και στην Βαλτιμόρη, όπου ένας 21χρονος φοιτητής, όντας εκτός ελέγχου, σκότωσε τον συγκάτοικό του, και στη συνέχεια έφαγε την καρδιά και το μυαλό του!

Και σαν να μην έφταναν αυτά, μια ημίγυμνη μάνα κυνηγούσε μέσα στο δρόμο το 3χρονο αγοράκι  της προκειμένου να το σκοτώσει με μαχαίρι, αφού προηγουμένως το είχε ξυλοκοπήσει άγρια. Κάποιοι περαστικοί κατάφεραν ευτυχώς να την συγκρατήσουν.
Τι συμβαίνει όμως; Σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές, η αιτία όλων αυτών των περίεργων και πρωτοφανών εγκλημάτων, που δεν είναι τα μόνα, αφού μόνο τον τελευταίο χρόνο έχουν καταγραφεί στις ΗΠΑ πάνω από χίλια τέτοια περιστατικά, είναι ένα νέο ναρκωτικό, που αποτελεί μίξη κοκαΐνης, εφεδρίνης, μεσκαλίνης και αμφεταμινών, και ονομάζεται bath salts (άλατα λουτρού).
Άλλοι το αποκαλούν Zombie Drug, αφού όσοι το παίρνουν αρχίζουν να συμπεριφέρονται ως … ζόμπι.
Το συγκεκριμένο ναρκωτικό είναι εντελώς καινούργιο, και ανήκει στην κατηγορία των λεγόμενων designer drugs που κατακλύζουν την Αμερική, αλλά και την Ευρώπη.
Σε πολλές περιπτώσεις, αυτοί που το παίρνουν αυτοκτονούν.
Άτομα που σε καμιά περίπτωση δεν θα επιδείκνυαν αυτοκαταστροφικές τάσεις, έχουν αυτοκτονήσει, ή έχουν αυτοακρωτηριασθεί, μετά από την κατανάλωση του εν λόγω σκευάσματος, το οποίο είναι νόμιμο, αφού προς το παρόν δεν ελέγχεται από κανέναν οργανισμό φαρμάκων!
Πολλοί, που έχουν επιζήσει, παραμένουν ψυχολογικά και σωματικά σημαδεμένοι, ανθρώπινα δηλαδή κουρέλια.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα συστατικά των bath salts, θέτουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο σε πλήρη εγρήγορση, και σε κατάσταση «επιβίωσης»(survival mode), απομακρύνοντας κάθε είδους αυτοσυγκράτηση, προκαλώντας παράλληλα και αισθήματα ακραίου θυμού, σε συνδυασμό με προσωρινή απόκτηση υπεράνθρωπης δύναμης!
Υπάρχουν και άλλα ναρκωτικά που προκαλούν παρόμοια αποτελέσματα, όπως είναι το PCP, το LSD, και η κοκαΐνη, η ιδιαιτερότητα όμως του νέου αυτού σκευάσματος είναι ότι οι παρενέργειές του αυτές κρατάνε ώρες, ή και ακόμη και ημέρες.
Πέραν των περίεργων παρενεργειών του, το ναρκωτικό αυτό επίσης προκαλεί και άλλες, όπως είναι οι ψευδαισθήσεις, η  βλάβη στα νεφρά, το έμφραγμα, ακόμη και εγκεφαλικά επεισόδια.
Είναι εύκολο να παραχθεί, και τόσο φτηνό, που πάρα πολλοί νέοι το προτιμούν προκειμένου να «φτιαχτούν».
Όσοι το παίρνουν, δηλώνουν πως τους δημιουργεί ένα αίσθημα θυμού, μαζί με το άλλο και σαφώς πιο επικίνδυνο αίσθημα ότι είναι άτρωτοι, και υπερφυσικά δυνατοί.
Τέλος, όπως όλα δείχνουν, το ναρκωτικό αυτό έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του και στην Ευρώπη, και πιο ειδικά στην Γερμανία, και είναι θέμα χρόνου να εξαπλωθεί παντού, φτάνοντας και στην χώρα μας, την επονομαζόμενη Ντίσνεϊλαντ της ανομίας.
Έτσι, σαν να μην μας έφταναν οι Αφγανοί με τα γιαταγάνια, οι ή Γεωργιανοί με τα καλάσνικοφ, τώρα θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και διάφορα μαστουρωμένα ζόμπι, που αφού φτιαχτούν, θα μπαίνουν στα σπίτια μας, όχι για να μας ληστέψουν, αλλά  για να μας φάνε ζωντανούς… κυριολεκτικά!
Strange Attractor

antinews

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...