Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Η νίκη (στην Συρία;) θα είναι η καταστροφή της;



Τον χάρηκα όταν τα έβαλε με το Ισραήλ και μπροστά στις κάμερες παρουσία του Σιμόν Πέρες του είπε ότι… σκοτώνετε ανθρώπους!
Τον παραδέχτηκα όταν δεν φοβήθηκε την αμερική και της απαγόρευσε να διέλθει το στράτευμά της από την τουρκία.
Τον αναζήτησα στην Ελληνική του έκδοση όταν τα πολιτικά ανθρωπάρια της Πατρίδας μας, διέλυαν την χώρα.

Τον αναγνώρισα ως ένα πατριώτη για την χώρα του που ενώ την πήρε διαλυμένη και στα δίχτυα του ΔΝΤ, την έκανε τοπική υπερδύναμη.

Τέλος… τον σιχάθηκα γιατί πούλησε τα πιστεύω του και την πολεμική του στην σατανική υπερδύναμη και τώρα συνεργάζεται μαζί της στο κοινό μέτωπο κατά της Ρωσίας / Συρίας, αγνοώντας ότι οι υποτιθέμενοι εξεγερμένοι είναι μισθοφόροι και ξένοι πράκτορες.
Αγνοεί ότι οι υποτιθέμενοι εξεγερμένοι είναι οι κακοί της ιστορίας, οι ίδιοι κακοί που σοδόμισαν και γελοιοποίησαν το κουφάρι του Καντάφι, οι ίδιοι που τεμαχίζουν τώρα αντιπάλους τους στην Συρία, οι ίδιοι που δολοφονούν Χριστιανούς και χρηματοδοτούνται από ισραήλ και ηπα.

Τα αγνοεί όλα αυτά και με αυτούς συνεργάζεται αφού όμοιός τους είναι τελικά. 
Το Ελληνικό αίμα που λέγεται πως έχει, δεν υπερίσχυσε στις φλέβες του.
Πραγματικά το αίμα δεν μετράει τελικά, μετράει το Πνεύμα! 

Θυμάμαι τα λόγια του Γέροντα εκεί που λέει ότι… Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε…αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους.

Φοβάμαι ότι θα την χάσουμε την Συρία, οι Ρώσοι είναι στην ουσία μόνοι εναντίον όλων και δεν θα ξεκινήσουν θερμοπυρηνικό πόλεμο για το θέμα της Συρίας.
Φίλος του Έκτακτου Παραρτήματος μου υπενθύμισε ότι ο Γέροντας έχει αναφέρει ότι ο τρίτος παγκόσμιος θα ξεκινήσει μετά την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης από τους Ρώσους. (δες ΕΔΩ).

Προσωπική Εκτίμηση.
Η Ρωσία θα χάσει από τους σκοτεινούς – δολοφονικούς συμμάχους που ως αιχμή του δόρατος χρησιμοποιούν του τούρκους. Η νίκη των τούρκων θα συσσωρεύσει στους Ρώσους δίψα για ρεβανσισμό που κάποτε θα ξεσπάσει και θα είναι η αιτία του Μεγάλου Ρωσοτουρκικού πολέμου που θα μετατρέψει την τουρκία σε ένα νεκρό έθνος. Μέσα στις αναθυμιάσεις εκείνου του πολέμου, έντρομη (η τουρκία) θα συνειδητοποιήσει ότι βρέθηκε στην ίδια θέση με αυτή που βρισκόταν κάποτε η Λιβύη και σήμερα η Συρία...

Γ.Θ

Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς…… Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν…»
Μαρτυρίες Προσκυνητών Α΄Τόμος σελ. 417 – 418

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...