Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Γ.Τράγκας: Έρχεται καταιγίδα στην Ευρώπη...

Viva Espagna!
Έχουν ξεσηκωθεί όλοι οι Ισπανοί, εναντίον της Μέρκελ και της παρέας της. Ήδη κυκλοφορούν σε όλη την Ισπανία γελοιογραφίες και συνθήματα εναντίον της γερμανίδας καγκελαρίου και της πολιτικής της που ισοπεδώνει εκατομμύρια ευρωπαίους, αλλά και το κοινό νόμισμα που υπονομεύεται και καταβαραθρώνεται στα πλέον ιστορικά χαμηλά του.
Σε λίγο η μισή Ευρώπη θα εξεγερθεί εναντίον του γερμανικού παράγοντα και των βορείων συνεταίρων του, και θα απειληθεί πραγματικά η συνοχή της ευρωζώνης, αλλά και το μέλλον του κοινού νομίσματος.
Όλες οι δημοσκοπήσεις στην Γερμανία αποκαλύπτουν ότι η πολιτική ηγεσία αλλά και ο λαός είναι αντίθετοι, δεν θέλουν να βοηθήσουν –κάθε φορά- ούτε τις ισπανικές τράπεζες, ούτε τους Έλληνες, ούτε ουσιαστικά ΚΑΝΕΝΑΝ! Φαίνεται ότι το μόνο που γουστάρουν, είναι να πουλάνε προϊόντα τους και να δανείζουν με τσουχτερά επιτόκια, όλους τους νότιους, προκειμένου να τους ελέγχουν και να τους έχουν υπόδουλους και σε συνεχή λιτότητα. Δηλαδή μα βάση όσα μεταδίδονται από τη Γερμανία, μπορεί να πιστέψει κανείς ότι η Γερμανοί, επιθυμούν την απομόνωση τους και ενδεχομένως να φύγουν αυτοί πρώτοι από την ευρωζώνη, τώρα μάλιστα που παραπαίει το κοινό μας νόμισμα και τίποτα μέχρι στιγμής δεν φαίνεται ικανό να το κάνει να ανακάμψει. Η γυναίκα που «λατρεύει να μας μισεί», η Αυστριακή υπουργός οικονομικών κ. Φέκτερ, (το άλτερ έγκο της Μέρκελ), επετέθη πάλι εναντίον της Ελλάδος με ύβρεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Δεν θυμάμαι πόσες φορές έχει κάνει το ίδιο πράγμα αλλά εάν διαβάσετε την ιστορία της στο περιοδικό Crash που κυκλοφορεί στα περίπτερα, θα καταλάβετε ότι πρόκειται για μία γυναίκα με πολλά πλέγματα, πολλά εσώψυχα και πολύ σωρευμένο δηλητήριο.
 (......)
 Κρατήστε την ψυχραιμία σας και προσδεθείτε: Οι αναταράξεις στον ευρωπαϊκό χώρο θα είναι συνεχείς τις επόμενες εβδομάδες. Αφού επίμονες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ισπανία θα ζητήσει φούλ πακέτο διάσωσης. Δηλαδή ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ μνημόνιο. Επομένως η ευρωπαϊκή οικονομία και το κοινό μας νόμισμα θα βουτήξουν στο κενό και οι αγορές θα επιτεθούν στα επόμενα θύματα τους… Αυτά προς το παρόν… Keep in touch!

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...