Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ




Η νέα τουρκοκρατία είναι εδώ. Ήρθε για να μείνει. Είναι ο φερέγγυος τοποτηρητής των Σιωνιστών στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, όπως και δεν παραλείπει να διαδραματίζει ενεργό ρόλο στις εξελίξεις στην βαλκανική πυριτιδαποθήκη. 

Ημεδαποί και αλλοδαποί σύγχρονοι Eφιάλτες του ένδοξου έθνους μας, επιχειρούν πάση θυσία να εκμεταλλευτούν, έστω πρόσκαιρα τις συνθήκες σε παγκόσμια κλίμακα, υφαρπάζοντας οτιδήποτε θεωρούν πολύτιμο για εκείνους.
Η απώλεια εδαφών που βρίσκονται υπό ελληνική εθνική κυριαρχία έστω και τοις τύποις, θεωρείται σε κάθε περίπτωση μια εθνική τραγωδία. 

Το παιχνίδι είναι πουλημένο και αυτή είναι η αλήθεια που δεν θα μας πούν κανένας πατριδοκάπηλος πολιτευτής, βο(υ)λευτής, φέρελπις πολιτικός «ανήρ» ή φορέας. Αντιθέτως, όσοι αναγνωρίζουν τον εαυτό τους μέσα από τους ανωτέρω χαρακτηρισμούς, κατ’ελάσσονα όφειλαν να είχαν αυτομολήσει, στην περίπτωση βέβαια που διέθεταν αίσθημα εθνικής συνείδησης. Στην περίπτωση των όμως, προσήκει ο χαρακτηρισμός του συνειδητού προδότη της πατρίδος. 

 Η φετινή επέτειος έχει ένα ιδιαίτερο συμβολισμό και μια ξεχωριστή σημειολογία , καθόσον η φετινή θεωρείται ως μια χρονιά ορόσημο για τις μελλοντικές εξελίξεις στην πατρίδα μας και το μόνο βέβαιο είναι πως ενδέχεται να δούμε με τραγικό τρόπο να μετατρέπεται η πατρίδα μας σε επίγειο παράδεισο κάθε εκμεταλευτή ο οποίος θα σπεύσει να αδράξει την ευκαιρία, προκειμένου να συλήσει το σκήνωμα της. 

Καθότι,οι μέρες που διανύουμε προμηνύονται μελανές, όσοι ζωντανοί και ψυχωμένοι Έλληνες έχουμε απομείνει σε τούτο τον τόπο που γέννησε ήρωες που θυσιάστηκαν για το γένος, οφείλουμε να αφιερώσουμε τους εαυτούς μας στην αληθινή υπεράσπιση της πατρίδος, απέχοντας από εμποροπανήγυρεις, φιέστες, μικροφιλοδοξίες και ουτοπίες. Ο αγώνας δεν γνωρίζει καθυστερήσεις και καθυστερημένους. 

Μια επιτακτική ανάγκη των καιρών, προσδιορίζει τον αντικαθεστωτικό χαρακτήρα της αγωνιστικής των αληθινών Εθνικιστών σε κύριο οργανωτή και προπομπό του επαναστατικού λόγου και της συνακόλουθης εκφοράς του στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Οι Εθνικιστές αντάρτες έχουν ένα σπουδαίο όπλο που τους δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στρατηγικής σκέψης ενάντια στον πολύμορφο κατακτητή. Την εμπειρία του γένους. 

Το γένος εσώθη αφότου αφυπνίστηκε και επαναστάτησε, χάρη στα περίφημα κρυφά σχολειά του. Σήμερα, οι θεσμικοί λειτουργοί, διεφθαρμένοι κρατικοί και μη υπάλληλοι, παπάδες, δικαστικοί λειτουργοί, καθώς και οιοσδήποτε εμπίπτει στην κατηγορία των ανθρώπων που έζησαν στην χλιδή εκμεταλευόμενοι τον ιδρώτα των ανθρώπων του μόχθου, ίστανται ως νέοι Εφιάλτες ενάντια στους εξεγερμένους συμπατριώτες τους. 

Το όπλο μας είναι η αλληλεγγύη αναμεταξύ των εξεγερμένων Ελλήνων. Αυστηρή Οργάνωση, Πειθαρχία και αιματηροί αγώνες για το έθνος και την πατρίδα. Οργανώνουμε την αντίσταση μας μέσα από τους αντάρτικους θύλακες επαναπροσδιορισμού μας ως Έλληνες και ως Εθνικοσοσιαλιστές! Ιδρύουμε και οργανώνουμε τα νέα κρυφά σχολειά της επανάστασης! Ζήτω η Νίκη! Ζήτω ο Θάνατος!

http://eleftheriskepsii

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...