Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Σοκ & Δέος από το βίντεο της ''Δημοκρατίας'' – Λιμενικοί πυροβολούν Τούρκους! VIDEO

Συγκλονιστικά ντοκουμέντα από την εφημερίδα «Δημοκρατία» την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί για τους δύο Ικάρους της και οι Τούρκοι πανηγυρίζουν για τον θάνατό τους!

Ασχέτως των όποιων, σύμφωνα με δημοσιεύματα, συμφωνιών Μητσοτάκη-Ερντογάν, οι δυνάμεις του Αιγαίου έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά τις προκλήσεις των καλαμοκαβαλημένων Τούρκων!

Τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων ζουν σε συνθήκες πολέμου, θα μπορούσε να πει κανείς.

Οι Τούρκοι προκαλούν με τεράστια μανία!

Οι εικόνες που παρουσιάζει η «δημοκρατία» είναι στιγμιότυπα από το βίντεο του επεισοδίου που έγινε την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023 στο Φαρμακονήσι, μεταξύ τουρκικής ακταιωρού και σκάφους του Ελληνικού Λιμενικού Σώματος.

Το επεισόδιο είναι γνωστό, η τουρκική ακταιωρός προσπάθησε να εμβολίσει το ελληνικό σκάφος και οι άνδρες του Λιμενικού πυροβόλησαν για να τους απωθήσουν.

Αυτά όμως που πραγματικά συνέβησαν κόβουν την ανάσα!

Η πραγματικότητα όμως, αυτό που συνέβη εκείνες τις στιγμές στο Φαρμακονήσι, κόβουν

Η τουρκική ακταιωρός επιτέθηκε κανονικά στο ελληνικό σκάφος!

Αυτό συνέβη επειδή, τα τουρκικά σκάφη ψάρευαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα και, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, έπρεπε να ελεγχθούν και να απομακρυνθούν. Τα τουρκικά αλιευτικά ειδοποίησαν τη δική τους ακτοφυλακή και από την στιγμή που έφτασε η τουρκική ακταιωρός, ξεκίνησε ο χαμος!

Το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛΑΚΤ είδε το τουρκικό να κατευθύνεται προς το μέρος του. Στην αρχή η τουρκική ακταιωρός άρχισε να κάνει κύκλους γύρω από το ελληνικό σκάφος σε μεγάλη απόσταση, αλλά πάντα εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων.

Οι Τούρκοι πλησίαζαν όλο και περισσότερο το σκάφος του ελληνικού Λιμενικού Σώματος.

Οι τρεις Έλληνες του Λιμενικού που βρίσκονταν στην πρύμνη του σκάφους και έβλεπαν την πλώρη του τουρκικού να έρχεται καταπάνω τους άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα!

Χαρακτηριστικές είναι οι βρισιές που εκτοξεύουν:


πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...