Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

ΜΗΠΩΣ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ δεν ήταν και τόσο «ΤΥΧΑΙΟΣ»;

Βασικό δόγμα της εγκληματολογίας είναι η γνωστή έκφραση: « αν θέλεις να βρείς τον ένοχο ενός εγκλήματος ,ψάξε ποιος είναι ο επωφελημένος από το έγκλημα».
Και στην παρούσα θλιβερή συγκυρία του σεισμού στην Τουρκία όλως τυχαίως κερδισμένοι βγαίνουν πάλι οι Αμερικανοί αφού πλήττεται το υπό κατασκευή πυρηνικό εργοστάσιο της Ρωσίας στο Ακουγιού που απέχει μία ανάσα από το επίκεντρο του σεισμού ,μόλις 16 μίλια από το το ρήγμα Ecemis .

Δεν είναι τυχαίο που λίγες ημέρες πριν ο αχυράνθρωπος Ουκρανός Πρόεδρος, Βολοντιμίρ Ζελένσκι εγκάλεσε τα κράτη- μέλη της ΕΕ, ισχυριζόμενος ότι παρεμποδίζουν τις κυρώσεις για τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια, ο οποίος λειτουργείται επίσης από τον ίδιο ενεργειακό ρωσικό κολοσσό Rosatom που κατασκευάζει και του Ακουγιού.

Επίσης με τον «συμπτωματικό» σεισμό πλήττεται καίρια το Τουρκικό καθεστώς και οι βλέψεις τους προς το Αιγαίο που ενοχλούν κατά πολύ τα συμφέροντα δυτικών και αμερικανικών κολοσσών.

Άλλωστε για το γνωστό υπερόπλο HAAR των αμερικάνων τέτοιες ενέργειες είναι δουλειές ρουτίνας που έχουν πραγματοποιηθεί και δοκιμαστεί επιτυχώς και στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τους Τούρκους αναλυτές το αμερικανικό πολεμικό πλοίο USS Nitze , που πρόσφατα ελλιμενίστηκε στην Κωνσταντινούπολη, ενδέχεται να προκάλεσε τις απανωτές σεισμικές δονήσεις με τη χρήση του συστήματος HAARP.

Το κλείσιμο των δυτικών πρεσβειών , ήταν ο προπομπός για την συγκεκριμένη «επίθεση», η οποία γίνεται ως «αντίποινα» στην Τουρκία επειδή δεν υπογράφει το πρωτόκολλο της ένταξης της Σουηδίας και της Φιλανδίας στο ΝΑΤΟ.

Ας ευχόμαστε να μην συμβεί και στην Ελλάδα κάποιος όμοιος και «τυχαίος» σεισμός ενόψει των εκλογών που μέσα στον απευχόμενο πόνο του λαού θα φέρει λήθη των προημαρτημένων των πολιτικών,συσπείρωση μα και παλλαϊκή ευγνωμοσύνη στον Μητσοτάκη για τις δωρεάν σκηνές και τα σεισμο-pass που θα προσφέρει φιλόδωρα στους σεισμοπλήκτους εκλογείς.

-ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ-

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...