Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Η κατάρρευση του σύγχρονου πολιτισμού έρχεται γύρω στο 2030, και χωρίς αμφιβολία του πολιτισμού γενικότερα (στο σοσιαλισμό, τη δημοκρατία, τον αθεϊσμό)

Αργά ή γρήγορα, οι πυρηνικές μηχανές θα γίνουν ανεξάρτητες από τους άθεους και τους ανθρώπους και θα αρπάξουν τις πηγές ενέργειας και θα ξεφύγουν από τη δύναμή σας.
 Ανίκανη να προβλέψει τη μοίρα της επικείμενης καταστροφής, η ανθρωπότητα θα γίνει απρόβλεπτη  θα χάνεται και θα αφήνει στη θέση της με τις σκέψεις των ηλεκτρονικών μηχανών ενεργοποιημένες, τον προάγγελο της εποχής των ρομπότ, των αθεϊστών τεχνητών ανθρώπων, της απαξίωσης της τεχνικής προόδου, της επιστήμης και ενσταλάσσοντας στις μάζες την τελική μελλοντική φρίκη .
 Εσείς οι άθεοι, προοδευμένοι με τον Σατανά, ούτε καν με τον Φάουστ, δεν θα σταματήσετε στην υπέροχη ηθική στιγμή, ούτε στον Θεό με υπέροχο Όνομα, ούτε στη μεταστροφή στον Χριστιανισμό.

 Η κατάρρευση του σύγχρονου πολιτισμού έρχεται γύρω στο 2030, και χωρίς αμφιβολία του πολιτισμού γενικότερα (στο σοσιαλισμό, τη δημοκρατία, τον αθεϊσμό).

 Από το βιβλίο του Saint Nil Dorobantu "Κοινωνιολογία" σελίδα 176.

 Ιεροσχιμονάχος Nil Dorobantu (1920-1977)

 Χριστός Ανέστη!

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...