Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Προσκυνηματική εκδρομή στον Άγιο Βησσαρίωνα και στα Μοναστήρια της Φθιώτιδας (Ι.Μ. Δαδίου, Ι.Μ. Δαμάστας, Ι.Μ. Παναγίας Ξυνιάδος, Ι.Μ. Αγάθωνος)

Αναχώρηση λεωφορείων από
Αθήνα, Θεσσαλονίκη,
Λάρισα, Κατερίνη και Θήβα 
Σάββατο 23 Ιουλίου - Επιστροφή Κυριακή 24 Ιουλίου


Διήμερη εκδρομή στον Νέο Άγιο της Εκκλησίας μας. Προσκύνηση στο άφθαρτο Ιερό του σκήνωμα και στα μοναστήρια της Φθιώτιδας.
 


Αναχώρηση λεωφορείων από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κατερίνη και Θήβα, Σάββατο 23 ΙΟΥΛΙΟΥ το πρωί.

Άφιξη το πρωί στην Ι.Μ. Δαδίου στην Αμφίκλεια όπου βρίσκεται και η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Γαυριώτισσας. Στην Ιερά Μονή είναι και ο τάφος του Αγιασμένου Γέροντα Αμβρόσιου Λάζαρη που υπήρξε πνευματικός της Μονής.


Η Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας της Γαυριώτισσας

Στη συνέχεια, άφιξη στην Ι.Μ. Γενεθλίου της Θεοτόκου της Δαμάστας με τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας που ήρθε στην Ελλάδα από τη Δαμασκό της Συρίας.



Στη συνέχεα, άφιξη στη Λαμία για ελεύθερη ώρα και μετά από λίγο αναχώρηση για τα ξενοδοχεία στην Υπάτη με τα περίφημα λουτρά.



Το απόγευμα της ίδιας μέρας επίσκεψη -συμμετοχή στον Εσπερινό, στην Ιερά Μονή Αγάθωνος όπου βρίσκεται και το άφθαρτο σκήνωμα του νέου Αγίου της Εκκλησίας μας, Αγίου Βησσαρίωνα.





Στη συνέχεια, επιστροφή στα ξενοδοχεία και την επόμενη μέρα αναχώρηση για την Ι.Μ. Παναγίας Ξυνιάδος Δομοκού για συμμετοχή στην Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία όπου βρίσκεται η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Ελεούσας με τα χιλιάδες θαύματα σε άτεκνα ζευγάρια.



Μετά το αρχονταρίκι που θα ακολουθήσει, αναχώρηση για επιστροφή.

Τιμή εισιτηρίου 90
Δηλώσεις συμμετοχής έως 12 Ιουλίου
Για κράτηση / πληροφορίες καλέστε στο 6983708014

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...