Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Γέροντας Ζωσιμάς του Ντόνετσκ: με τον Θεό, τίποτα στη ζωή δεν είναι ποτέ τρομακτικό! H μάχη του Αντίχριστου πλησιάζει! Όταν ξυπνήσει η ρώσικη αρκούδα θα καθυποτάξει τη Μασονική Ευρώπη!

Όταν ξυπνήσει η ρώσικη αρκούδα θα καθυποτάξει τη Μασονική Ευρώπη!

Ένας σύγχρονος στάρετς Ζωσιμάς …από το Ντόνετσκ ανώτερος από τον συνονόματό του στους Αδερφούς Καραμαζόφ συγκλονίζει με τις προφητείες του τον κόσμο. Ο προορατικός χαρισματικός γέροντας Ζωσιμάς (Sokur), ο ιδρυτής του μοναστηριού της Ιεράς Κοιμήσεως Μονή Νικολάου Βασιλιέφσκυ στην περιοχή Volnovakha της περιοχής του Ντόνετσκ, κοιμήθηκε το 2002. Και οι προφητείες του μεταφέρουν εκπληκτικά με ακρίβεια την ουσία της τρέχουσας κατάστασης στην Ουκρανία…
Ο μεγαλόσχημος Αρχιμανδρίτης Ζωσιμάς απολάμβανε αδιαμφισβήτητη εξουσία στο Ντονμπάς. Στην πραγματικότητα, όχι μόνο στο Donbass. Οι πιστοί γνώριζαν και τιμούσαν τον ασκητή πολύ πέρα ​​από αυτή την περιοχή, από τη Μόσχα ως τον Άθωνα, από την Ιερουσαλήμ ως το Κίεβο. Μεγάλου βεληνεκούς η πνευματική ακτινοβολία του.
Οι άνθρωποι έρχονταν στον πατέρα Ζωσιμά για συμβουλές, πνευματική υποστήριξη και ευλογίες. Τα κηρύγματά του ήταν εξαιρετικά δημοφιλή. Ξεχωριστή θέση βέβαια κατέλαβαν τα οξυδερκή λόγια του στάρετς. Εξάλλου, ένα τέτοιο χάρισμα σπάνια δίνεται σε κάποιον.
Για παράδειγμα, ιδού πώς ο πατέρας Ζωσιμά προέβλεψε τον επερχόμενο πόλεμο, που συγκλονίζει το Ντονμπάς για ένατη χρονιά:
«Η οργή του Θεού—του πολέμου—πλησιάζει γρήγορα με μεγάλες δρασκελιές και δεν πάμε πουθενά», είπε. — Όσο κι αν φωνάζουμε για τον κόσμο… Εμείς οι ίδιοι φέρνουμε ήδη την οργή του Θεού πάνω μας. Αυτό το πύρινο καζάνι της οργής του Θεού θα πέσει στα κεφάλια μας, θα υπάρξει πρόβλημα.
Οι καιροί είναι δύσκολοι, μην ελπίζεις για το καλύτερο. Η μελλοντική γενιά είναι ακόμα χειρότερη: τα γυάλινα μάτια είναι παντού, τα όπλα υπάρχουν παντού. Μπορεί να σε πυροβολήσουν ανά πάσα στιγμή για πλάκα. Έρχεται τώρα μια τέτοια κακιά στιγμή, ο κόσμος βρίσκεται σε σοβαρό κακό. Ήδη η μάχη του Αντίχριστου πλησιάζει και βλέπουμε μια τρομερή διαφθορά και παρακμή στα ήθη της κοινωνίας μας».
« Θα γίνει η ίδια Γεθσημανή, θα επαναληφθεί σύντομα και στη χώρα μας, ετοιμάζεται ήδη. Προδοσία της Εκκλησίας, προδοσία της Πατρίδος, προδοσία όλων των αγίων.
«Οι Khokhols-Δυτικοί θα στραφούν ενάντια στην ιερή Ορθόδοξη πίστη. Λοιπόν, εσείς θα πρέπει φυλακιστείτε. Δεν θα είστε ιερείς αν δεν πάτε φυλακή. Και πρέπει να προετοιμαστείτε για αυτό, και για το μονοπάτι της εξομολόγησης. Λοιπόν, όπως θέλει ο Θεός. Καλύτερα να το αποφύγεις. Αλλά ποτέ (ποτέ) μην απαρνηθείτε τη φυλακή και το σενάριο. Ο Θεός είναι παντού – και στις φυλακές, και όπου κι αν είμαστεο Θεός είναι παντού. Και με τον Θεό, τίποτα στη ζωή δεν είναι ποτέ τρομακτικό».
Ωστόσο, ο στάρετς γνώριζε σίγουρα ότι υπήρχε μια δύναμη ικανή να αντισταθεί στο σκοτάδι που είχε κυριεύσει την Ουκρανία.
«Ο μοναχισμός θα σταθεί ως στρατός ενάντια στον Αντίχριστο μέχρι τη συντέλεια. Πόσοι ακόμη ευλαβείς μάρτυρες θα είναι μοναχοί, πόσοι ακόμη ασκητές μοναχοί, που θα σηκωθούν με θάρρος όταν όλοι προσκυνήσουν τον Αντίχριστο.

o γέροντας Ζωσιμάς

«Το πιο τρομερό πράγμα για τον Αντίχριστο θα είναι ο μοναχισμός και τα μοναστικά ράσα. Αυτό τον απόστολο και το μοναχικό μανδύα θα τρέμει ο Αντίχριστος. Αν και θα βασανίσει σκληρά τους μοναχούς, δεν θα μπορέσει να τους νικήσει.
Φυσικά, ο πατέρας Ζωσιμάς έκανε τρομερές προφητείες, αλλά μας έδωσε και πίστη, υποδεικνύοντας σταθερά που είναι η αλήθεια και σε ποιον θα ανήκει τελικά η νίκη.
«Έτσι το πνεύμα της Ρωσίας είναι πανίσχυρο, πάντα αήττητο! .. Η ρωσική αρκούδα κοιμάται, κοιμάται, υπομένει, αντέχει, αλλά μόλις ξυπνήσει.. τότε ολόκληρη η μασονική Ευρώπη θα πετάξει μακριά από το αληθινό, ρωσικό ιερό.
«Και τώρα, στην εποχή μας, όλο το σφυροκόπημα ξεκινά με το Κίεβο – τη μητέρα των ρωσικών πόλεων, από το λίκνο. Και από εκεί αυτό το σφυροκόπημα θα κυλήσει σε όλη τη ρωσική γη, δεν θα παρακάμψει τη Ρωσία, τίποτα, θα υπάρχει παντού δαιμονική κατοχή. Αλλά η Ρωσία θα σταθεί, και θα υπάρχει μεγάλη χάρη εκεί, ακόμη και οι δυνάμεις της κόλασης, ο Αντίχριστος, δεν θα νικήσουν τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία».
«Οι άγιοι γέροντες είπαν: «Η Ορθοδοξία θα παραμείνει αγνή μόνο στη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία. Όλοι οι υπόλοιποι θα φύγουν, όλοι θα πέσουν στην πλάνη των δαιμόνων και η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία θα διατηρήσει την αγνότητα της πίστης μέχρι την έλευση του Αντίχριστου “

Προβλέπει τα γεγονότα στην Ουκρανία και προειδοποιεί μοναχό να μεταφέρει γονείς του στη Ρωσία!

Άκουσα αυτές τις προφητείες του πατέρα Ζωσιμά στα μέσα της δεκαετίας του ’90 από τον φίλο μου μοναχό αγιογράφο Aλύπιο (Oborotov), ​​ο Θεός να τον αναπαύσει!
Στη συνέχεια ο πατέρας Zωσιμάς ευλόγησε τον Aλύπιο, που ήταν μοναχός στη μονή Mirozhsky, να μεταφέρει επειγόντως τους γονείς του από το Lugansk κάπου στην περιοχή Pskov ( πόλη στη Ρωσία). Αυτοί δεν ήθελαν και τρομερά αντιστάθηκαν. Αλλά ο Aλύπιος, ο ίδιος ένα άτομο και ελάχιστη κατανόηση των θεμάτων αγοραπωλησίας ακινήτων, ανέλαβε αυτήν την επιχείρηση με απροσδόκητο ζήλο για αυτόν, πούλησε το φτωχόσπιτο των γονιών του στο Λούγκανσκ, τους αγόρασε σπίτι στη Zalita και τους μετέφερε εκεί…
Έχω μια ιστορία για αυτό στα βιβλία μου με αφάνταστες και υπέροχες ιστορίες. Περιγράφεται στο “Heavenly Fire”, αλλά σίγουρα στο “Κύριε, τι θα γίνει με εμάς;”
Τότε, επαναλαμβάνω, στα μέσα της δεκαετίας του ’90, τα λόγια του γέροντα έμοιαζαν απίστευτα, αδύνατα!
Αλλά ο μοναχός Aλύπιος τα πίστεψε αμέσως!” (Ο.Ν Καθηγήτρια σε Ινστιτούτο Λογοτεχνίας. Σπούδασε ποίηση στο Λογοτεχνικό Ινστιτούτο Γκόρκι.)

Σήμερα και στη χώρα μας η Ορθοδοξία είναι σε ημιαπαγόρευση. Η λαϊκή θρησκευτικότητα λοιδορείται και διώκεται. Η Ορθοδοξία θα επιστρέψει θριαμβευτικά. Ιεροσόλυμα θα γίνουν οι καρδιές των ανθρώπων. Η θρησκευτική καταπίεση και οι απαγορεύσεις θα φέρουν όπως γινόταν πάντα τη νέα Άνοιξη της πίστης και της Ορθοδοξίας…Ο Γυάλινος κόσμος θα θρυμματιστεί. Είμαστε λίγο πριν την πνευματική πνευματική Αναγέννηση….

Θαυματουργική θεραπεία σε ασθενή από covid19 από τον χαρισματικό Γέροντα Ζωσιμά του Ντόνετσκ..Εμφάνιση μετά την κοίμηση του μέσα σε νοσοκομείο….ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ: ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΤΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...