Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Ο Πούτιν αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων στο να ιδρύσουν την παγκόσμια κυβέρνηση

Ηλίας Καλλιώρας: Να γιατί είμαι με τον Βλαδίμηρο Πούτιν!


Ο Πούτιν πραγματοποίησε επίσκεψη στους Αγίους Τόπους τον Ιούνιο του 2012, παραμένοντας μόνος του μέσα στον Πανάγιο Τάφο. Η μεγάλη ισραηλινή εφημερίδα Haaretz παρομοίασε την τότε επίσκεψη του Πούτιν με αυτή «ενός Βυζαντινού Αυτοκράτορα»

Ο υπέρτατος λόγος για το ότι είμαι συνειδητά, ξεκάθαρα, υποστηρικτικά και δυναμικά με τον Βλαδίμηρο Πούτιν είναι ότι ο ίδιος αποτελεί τον τελευταίο αντίπαλο των σιωνιστών Εβραίων στο να φέρουν την καμπαλιστική Νέα Εποχή. Ο Πούτιν αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων στο να ιδρύσουν την παγκόσμια κυβέρνηση του αναμενόμενου από τους Εβραίους μεσσία ή για εμάς του αντίχριστου. Ο Ρώσος πρόεδρος είναι το πρόσωπο-σκεύος που του έτυχε ο ιστορικός κλήρος να πολεμήσει τους ανά την οικουμένη σκοτεινούς ηγέτες μαζί με τα επίχρυσα υποζύγιά τους.

Με άλλα λόγια, ο Πούτιν αποτελεί το παγκόσμιο απώτατο πολιτικό ανάχωμα και το τερματικό γεωστρατιωτικό φράγμα στον να μετατρέψουν τα γεννήματα εχιδνών τη γη σε ένα μεγάλο εβραιο-διοικούμενο στρατόπεδο συγκέντρωσης με ανώτατο διοικητή κάποιον σαν και τον διάσημο «μέγα φιλάνθρωπο» Μπιλ Γκέιτς. Στον προσχεδιασμένο, υπεραιώνιο, εωσφορικό, αποκρυφιστικό και λυσσώδη αγώνα τους, οι διεθνείς ταλμουδιστές της Πενταρχίας του σκότους έχουν εμπρός τους τον πλέον μισητό, άτεγκτο, πανίσχυρο, τελευταίο και θανάσιμο εχθρό τους: Τον Βλαδίμηρο Πούτιν.

Για τους έχοντες γνώση του τι γίνεται μυστικά, συστηματικά και αοράτως υποκάτω της γης, τα εν εξελίξει διεθνικά πράγματα είναι πολύ απλά, εξηγήσιμα και κατανοητά. Όσοι έχουν γνώση του πως συνέρχονται, σχεδιάζουν, λειτουργούν και δρουν οι «υψηλές» μασονικές στοές, οι «πεφωτισμένες» αδελφότητες και οι αποκρυφιστικές μυστικές εταιρείες ανά την υφήλιο, γνωρίζουν άριστα και πέραν πάσης αμφιβολίας ότι πάνω στη γη υπάρχουν δυο κυρίαρχα στρατόπεδα, δυνάμεις και θανάσιμοι μεταξύ τους εχθροί. Από την μια πλευρά υπάρχει ο καμπαλιστής κυλιόμενος γενάρχης των κοσμοκρατόρων Ρότσιλντ, ο 4ος Βαρόνος Τζέικομπ Ρότσιλντ. Από την άλλη πλευρά βρίσκεται ο Ορθόδοξος Βλαδίμηρος Πούτιν.

Άμεσα ή έμμεσα, με κέρδος ή όχι, εν γνώσει τους ή μη, πίσω από τον Τζέικομπ Ρότσιλντ, όσο ομοίως και από τον Βλαδίμηρο Πούτιν, στοιχίζονται, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, κράτη-έθνη, κρατικοί ηγέτες, κυβερνήσεις, κρατικά θεσμικά όργανα, διεθνείς οργανισμοί, κλπ. Ακολουθώντας το σύστημα των «πεφωτισμένων», με τις κάθετες διαταγές, τις «απαλλοτριώσεις» ανθρώπων, τις κάθε μορφής απειλές, τους στυγνούς εκβιασμούς και τις καλοπληρωμένες εξαγορές συνειδήσεων στις πίσω πόρτες, οι πρωτοκλασάτοι σιωνιστές, μαζί με τα ανά τον κόσμο επίχρυσα ανδρείκελά τους, ήδη έβαλαν φανερές και κρυφές πολεμικές φωτιές από την Λιβύη μέχρι την Κίνα και από την Ουκρανία μέχρι την Υεμένη. Με το Αιγαίο να έχει σειρά.

Από το Φθινόπωρο του 2017, σε βίντεο-ομιλίες μου, σε σχετικά άρθρα μου και στα 5 έκτοτε και ανά έτος εκδοθέντα βιβλία μου (Εκδόσεις Αγαθός Λόγος), γράφω πάλι και ξανά ότι η σιωνιστική Πενταρχία του σκότους έχει 3 κύριους εχθρούς: 1. Την Ορθόδοξη Ελλάδα. 2. Την πνευματική καρδιά της Ελλάδας που είναι το Άγιον Όρος. 3. Τον Ορθόδοξο πρόεδρο Πούτιν.

Με όλες τις ανωτέρω εργασίες μου σε συνδυαστική χρήση, αποδεικνύω, στον κάθε δίκαιο ακροατή όσο και στον κάθε καλόπιστο αναγνώστη, ότι η ανώτατη ηγεσία της Νέας Τάξης θα συνεχίσει να πολεμάει με σχέδιο, υπογείως, δόλια, ασφυκτικά, μέχρι τέλους, οδηγώντας ή εξαναγκάζοντας τον Ρώσο πρόεδρο να πατήσει τα κόκκινα κουμπιά της επίγειας αποκάλυψης. Και αυτό θα γίνει! Ο Πούτιν δεν έχει άλλη επιλογή. Οι ηθικοί αυτουργοί και στυγνοί ανθρωπο-εκτελεστές Ρότσιλντ πήραν μακάβρια και ανέκκλητη απόφαση.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω άριστα, λόγω και της δημόσιας παρουσίας μου στο Εθνικό Κοινοβούλιο, ότι ο πρόεδρος Πούτιν ξέρει, τουλάχιστον από τον Ιούνιο του 2012, ότι είναι στη δική του τύχη, μοίρα, βιωματικό αξίωμα και ιστορικό ριζικό να διεξαγάγει αυτός τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το μόνο σχετικό που μπορώ να γράψω εδώ, από αυτά που γνωρίζω πάρα πολύ καλά, είναι πως ο Πούτιν πραγματοποίησε επίσκεψη στους Αγίους Τόπους τον Ιούνιο του 2012, παραμένοντας μόνος του μέσα στον Πανάγιο Τάφο. Η μεγάλη ισραηλινή εφημερίδα Haaretz παρομοίασε την τότε επίσκεψη του Πούτιν με αυτή «ενός Βυζαντινού Αυτοκράτορα».

Βεβαίως, κάποιοι πληρωμένοι κονδυλοφόροι γράφουν εσκεμμένα ότι τάχα ο Πούτιν είναι και αυτός μέρος ή κομμάτι της παγκόσμιας ηγετικής ελίτ της Νέας Τάξης. Ακόμη, κάποιοι άλλοι ανόητοι ή κακώς πληροφορημένοι αναφέρουν ότι δήθεν ο Πούτιν ανήκει και αυτός στην «Καμπάλ» ή στην εωσφορική διεθνή συνομωσία της Πενταρχίας του σκότους. Τόσα ξέρουν, τέτοια βλακώδη ξεστομίζουν ή γράφουν. Ή, ως παπαγάλοι, επαναλαμβάνουν αμάσητα όλα όσα τους λένε ή τους πιπιλίζουν τα ΜΜ Εξαπάτησης. Άσχετα εάν στην πραγματικότητα οι δυνάμεις του σκότους έχουν επιχειρήσει να τελειώσουν ξαφνικά την ζωή του Ρώσου προέδρου, χωρίς επιτυχία.

Οι καλοπροαίρετα αθυρόστομοι, οι απληροφόρητοι ανόητοι και οι μιντιακά πλανεμένοι ανήκουν κατά κανόνα σε αυτούς που λένε ότι «το εμβόλιο έγινε για τον κορωνοϊό» και όχι ότι «ο κορωνοϊός έγινε για το εμβόλιο», που φυσικά είναι το μόνο σωστό και αληθές. Θα αναρωτηθεί κάποιος έλλογα: Εδώ οι νεοταξίτες έπεισαν γονείς να βάλουν στο σώμα των παιδιών τους ένα πειραματικό, χωρίς οριστική άδεια, χωρίς τις πάγιες πολυετείς κλινικές έρευνες, αγνώστου ταυτότητας περιεχομένου ενέσιμο σκεύασμα που προκαλεί αυξανόμενες σε αριθμό «ξαφνικίτιδες» και τροχαία ατυχήματα, και περιμένουμε τώρα από τους ίδιους γονείς και γενικότερα από τον κόσμο να καταλάβει το τι συμβαίνει ή το τι λαμβάνει χώρα σε σχέση με τον Πούτιν;

Μια είναι η φρικτή πραγματικότητα που σχεδίασαν, λένε, γράφουν και αυτή την στιγμή υλοποιούν οι «τυφλοπόντικες» των στοών της Νέας Εποχής: Το εμβόλιο του Γκέιτς είναι το πρώτο στη σειρά μέσο, εργαλείο και βιολογικός μηχανισμός για να μειωθεί ραγδαία ο πληθυσμός της γης. Όλα τα υπόλοιπα είναι ανοησίες για αυτούς που κοιμούνται όρθιοι και μακάρια. Ο Πούτιν, αυτή την εν εξελίξει γενοκτονία (μέσω γραφενίου, 5G, δορυφόρων του διάσημου εωσφοριστή Ίλον Μασκ, κλπ) την γνωρίζει πολύ καλύτερα από όλους μας. Αλλά! Τι μπορεί να κάνει ο ίδιος, ένας, απομονωμένος, πολεμούμενος και μόνος βρισκόμενος απέναντι στους απανταχού λακέδες και υποζύγια του Βαρόνου Τζέικομπ Ρότσιλντ;

Κάποιοι, είτε χωρίς γνώση είτε με αγαθότητα κοινωνικού «χυλού» είτε πλανηθέντες από τα μισθωμένα «χαζοκούτια» λένε ή μεταφέρουν διάφορες σκέψεις, ορισμένα κοινωνικά αξιώματα, εκφράσεις ή λογικές του καφενείου όπως: Μην ανησυχείτε, θα επέμβει το ΝΑΤΟ! Σιγά, τίποτε δεν πρόκειται να γίνει και τώρα με την Τουρκία, έτσι γίνεται πολιτικά και διαιωνίζεται στρατιωτικά η κατάσταση εδώ και δεκαετίες! Κανέναν δεν συμφέρει ο πόλεμος, πουθενά! Μην ακούτε τους τάχα ψευδοπροφήτες! Δεν θα γίνει κανένας πόλεμος είτε περιφερειακός είτε γενικός, διότι θα παρέμβουν καθοριστικά οι ΗΠΑ με τους συμμάχους τους! Ο Πούτιν είναι ένας ακόμη Χίτλερ ή χασάπης που γύρισε τα όπλα του κατά των Ορθοδόξων Ουκρανών! Και άλλα τέτοια ανάλαφρα.

Ο Πούτιν, τον Μάιο του 2018, απευθυνόμενος στο ρωσικό κοινοβούλιο μετά την ορκωμοσία του, τόνισε άκρως χαρακτηριστικά και με νόημα: «Οι μελλοντικές μας γενιές θα γεννηθούν χωρίς αλυσίδες Ρότσιλντ γύρω από τους καρπούς και τους αστραγάλους τους. Αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε». Ο Πούτιν πρόσθεσε τότε ακόμη ότι: Η χώρα του είναι επιτέλους απαλλαγμένη από την «παγωμένη λαβή» του τραπεζικού καρτέλ των μεγιστάνων Ρότσιλντ και της διεθνούς συνωμοσίας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Και ενώ ο Πούτιν έχει αναφέρει δημοσίως σε σχετικό βίντεο ότι «Η Ρωσία διοικείται απ΄ ευθείας από τον Τριαδικό Θεό, αλλιώς δεν θα υπήρχε», από την άλλη, πρωτοκλασάτος αχυράνθρωπος των κοσμοκρατόρων Ρότσιλντ, ο εωσφοριστής Κλάους Σβαμπ της «Μεγάλης Επανεκκίνησης», έχει και αυτός δημοσίως αναφέρει: «Διεισδύουμε στις κυβερνήσεις και βάζουμε δικά μας παιδιά». Το 2017, μιλώντας στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, ο Σβαμπ τόνισε: «Ήξερα ότι τουλάχιστον το μισό υπουργικό συμβούλιο του Καναδά είναι δικοί μας, νέοι παγκόσμιοι ηγέτες του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ».

Η φρικτή πραγματικότητα είναι ότι οι εωσφορολάτρες, θυσιολάτρες και αιμολάτρες Ρότσιλντ, μαζί με τις ανά την υφήλιο μαριονέτες-πράκτορές τους, διοικούν μυστικά, υπογείως, άκαμπτα, χωρίς οίκτο τον κόσμο ολόκληρο. Ναι: Ολόκληρη την οικουμένη! Υπάρχει μια και μόνον φωτεινή εξαίρεση, δώρο και ευτυχώς: Ο Βλαδίμηρος Πούτιν.

Όλοι οι «μεγάλοι» σημερινοί ηγέτες, όπως είναι, λόγου χάρη, οι Τζ. Μπάιντεν, Μ. Μακρόν, Σι Τζινπίνγκ (άσχετα με το εάν υπάρχει συγκυριακή λυκοφιλία με Πούτιν, αναμείνατε!.), Ο. Σολτς, Μπ. Τζόνσον, Τζ. Τριντώ, Μ. Ντράγκι, κλπ, είναι διάσημα και υπερ-ενεργά μέλη της παγκόσμιας συνομωσίας κατά του ανθρώπινου γένους. Είναι όλοι τους διάσημα μέλη της παγκόσμιας παγανιστικής συμμορίας που φέρει την ανθρωποκτόνο ετικέτα και απόκοσμο στόχο: «Μόνον 500 εκατομμύρια πάνω στη γη».

Η αλήθεια είναι ότι οι Εβραίοι Ρότσιλντ, με τους απανταχού «μπροστινούς» τους, έχουν και άμεσα ή έμμεσα ήδη κατέχουν σχεδόν όλο τον χρυσό του πλανήτη, όλες τις συστημικές τράπεζες, όλες τις μεγάλες πολυεθνικές, όλα τα μεγάλα χρηματοοικονομικά κέντρα, κλπ. Τι άραγε άλλο να αναζητήσουν για να αυξήσουν έτι περαιτέρω τον πλούτο και την περιουσία τους; Τίποτα. Κατά συνέπεια, όσοι αναφέρουν ότι τα βασικά κίνητρα των αυτών των σκοτεινών δυνάμεων είναι τα κέρδη, ο χρυσός, ο πλούτος, κλπ., πλανώνται πλάνη οικτρή. Είναι χρήσιμοι ανόητοι.

Όχι! Η εν λόγω Εβραϊκή σκοτεινή οικογένεια, μαζί με τα απανταχού «παρένθετα» πρόσωπα, δεν ενδιαφέρονται ούτε για χρήμα, ούτε για χρυσό ούτε για κέρδη, κλπ. Διότι, ήδη τα έχουν και ήδη τα κατέχουν! Τι θέλουν τότε; Μας θέλουν όλους εμάς είτε ξαπλωτούς αιώνια στα κυπαρίσσια είτε τσιπαρισμένους σαν τα βιομηχανικά κοτόπουλα! Μας θέλουν όλους κοπάδια μετανθρώπους, ανθρωποκτήνη ή ανθρωπόμορφα ζόμπι πάνω στο «μαντρί-γυάλα» γη! Και αυτό ήδη υλοποιούν.

Συνεχίζω. Και τι έγινε άραγε τώρα και όλως διόλου και «ξαφνικά» με τους Εβραιο-σιωνιστές υιούς της απώλειας σε σχέση με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία την 24η Φεβρουαρίου 2022; Τώρα τάχα ή δήθεν θυμήθηκαν οι «άγιοι» Δυτικοί και οι λοιποί αγαθοί «ειρηνιστές» του ΝΑΤΟ την πολύπαθη Ουκρανία; Δεν είδαν οι ίδιοι ότι γίνεται αιματοχυσία εδώ και 8 χρόνια στην Ανατολική Ουκρανία, με πρωτοστάτες τους νέο-ναζιστές ταγματασφαλίτες του Αζόφ και τους σχεδόν 14.000 αμάχους που έχουν ήδη σκοτωθεί;

Και φυσικά τα είδαν! Αφού είναι αυτά ακριβώς τα ίδια τα παγκόσμια «παραρτήματα» και διεθνείς «παίκτες» που μυστικά σχεδίασαν, δόλια έδρασαν, αθέατα μόχλευσαν και έξυπνα υλοποίησαν στο υλικό πεδίο όλα αυτά τα εγκληματικά, απεχθή και αιμοσταγή που βιώνουν οι ταλαίπωροι Ουκρανοί εδώ και περίπου 8 χρόνια. Η λοιπή παγκόσμια κοινότητα αυτή την συνεχιζόμενη αιματοχυσία και αυτά τα σιωνιστικά εγκλήματα άραγε τα είδε; Το κατάλαβαν αυτό το έγκλημα ίσως οι πολίτες; Τους τα είπαν μήπως οι εξαγορασμένοι και βραβευμένοι δημοσιοκάφροι;

Διότι, ήταν οι ίδιοι της «Συλλογικής Δύσης» που, μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, το 1991, κατασκεύασαν την Ουκρανία ως γεωγραφική οντότητα, μαριονέτα, μεταχρονολογημένο και προκεχωρημένο «καρφί» στο μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας, για να φτάσουμε «ομαλά» εδώ που είμαστε σήμερα. Η Ουκρανία δημιουργήθηκε για να πολεμήσει την Ρωσία: Τέλος. Οι ίδιες οι ΗΠΑ, με τους Νατοϊκούς, έβαζαν την μια μετά την άλλη όλες τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ στην συμμαχία τους ή/και στην ΕΕ, δημιουργώντας προσχεδιασμένη, στοχευμένη ένταση και αυξανόμενη κόντρα με τη Ρωσία.

Πολλές φορές αναρωτιέμαι: Τι έχουν άραγε πει τα διεθνή ΜΜ Εξαγρίωσης και παραμάγαζα των Ρότσιλντ για όλα όσα έχουν κάνει οι Αμερικανοί ηγέτες εδώ και κάποιες δεκαετίες; Τι έχουν γράψει τα ακριβο-πουλημένα διεθνή ΜΜΕ για τις δεκάδες εισβολές των ΗΠΑ σε διάφορες χώρες με τα όποια την κάθε φορά προσχήματα; Πότε άραγε ακούσαμε για τους πόσους εκατομμύρια αμάχους και μη σκότωσαν ή τραυμάτισαν αμερικανοί πρόεδροι τάχα για την «παγκόσμια ειρήνη»; Με εργαλείο τον «ασύμμετρο» τάχατες πόλεμο και με την δήθεν άκρως επικίνδυνη «διεθνή τρομοκρατία» και «απειλές», πόσοι άνθρωποι στη γη δολοφονήθηκαν από τις εκάστοτε αθώες περιστερές και ένοικους του Λευκού Οίκου και γενικά της Δύσης;

Ο Πούτιν εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε Δύση, ΗΠΑ, ΕΕ και ΝΑΤΟ σε ομιλία σταθμό από το βήμα του 25ου Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης στις 17 Ιουνίου 2022. Εξαπολύοντας ζυγισμένες λεκτικές «ρουκέτες» εναντίον των ΗΠΑ τόνισε: «Οι ΗΠΑ αφότου κέρδισαν τον Ψυχρό Πόλεμο, αυτοανακηρύχθηκαν αγγελιοφόροι του Θεού στη γη που δεν έχουν υποχρεώσεις, αλλά μόνο συμφέροντα.. Φαίνεται να μην παρατηρούν ότι νέα ισχυρά κέντρα έχουν δημιουργηθεί στον πλανήτη.. Η Ουάσινγκτον και οι σύμμαχοί της προσπαθούσαν να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας για να αποδυναμώσουν μια κυρίαρχη, ανεξάρτητη Ρωσία.. Οι ΗΠΑ μεταχειρίζονται τις άλλες χώρες ως αποικίες.. Αυτά τελείωσαν».

Ειδικά για την Ευρώπη ο Πούτιν εισέτι υπογράμμισε: «H ΕΕ απώλεσε την “πολιτική της κυριαρχία” έχοντας μπει σε μια πορεία που θα οδηγήσει στον ριζοσπαστισμό και σε αλλαγή των ελίτ.. Οι ελίτ της χορεύουν στο ρυθμό κάποιου άλλου, προκαλώντας ζημιά στον δικό τους πληθυσμό.. Θα υπάρξει βαθιά υποβάθμιση στην Ευρώπη, οι σημερινές ελίτ θα αντικατασταθούν».

Κατά την γνώμη μου, ο πρόεδρος της Ρωσίας είπε και το εξής και το πλέον σπουδαίο και χρήσιμο στην ομιλία του στην Αγία Πετρούπολη: «Τίποτε δεν θα είναι όπως παλιά στην παγκόσμια πολιτική». Με άλλα λόγια, ο Πούτιν μίλησε ή εξήγγειλε τον «νέο κόσμο» όπου πλέον οδηγείται ο πλανήτης και δήλωσε ότι «τίποτα δεν θα είναι πλέον το ίδιο πλέον πουθενά.. Η εποχή της μονοπολικής παγκόσμιας τάξης έχει τελειώσει». Κλπ.

Εν κατακλείδι και συμπερασματικά, είμαι ενσυνείδητα, με πλήρη επίγνωση, πανηγυρικά, εγκωμιαστικά και ολόκαρδα υπέρ του παγκόσμιου στρατιώτη Πούτιν! Διότι: Δεν θέλω ούτε καν να ακούω για την παγκόσμια κυβέρνηση-δικτατορία των σιωνιστών Εβραίων. Δεν θέλω να είμαι ένα ακόμη σφραγισμένο και με μοναδικό αριθμό «κοτόπουλο» στην φάρμα του παγανιστή Μπιλ Γκέιτς. Δεν θέλω τα παιδιά μου να είναι «χαρούμενοι» δούλοι στο καμπαλιστικό αγρόκτημα του Κλάους Σβαμπ. Δεν θέλω ολόκληρη η ανθρωπότητα να προσκυνήσει, και με το «έτσι θέλω!», τον εκπεσόντα άγγελο-αρχηγό, που τόσο πολύ αγαπούν, υμνούν, προσκυνούν και λατρεύουν οι ταλμουδιστές Ρότσιλντ με τα απανταχού ανδρείκελά τους.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...