Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Ο Μπάιντεν κατά λάθος έδειξε μία καρτέλα μπροστά σε δημοσιογράφους

Σε μια συνάντηση με εκπροσώπους της βιομηχανίας αιολικής ενέργειας, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κατά λάθος έδειξε μία καρτέλα μπροστά σε δημοσιογράφους.
Εκεί μέσα υπήρχαν οι απαραίτητες οδηγίες για τον πρόεδρο. Και μάλιστα κατά γράμμα:«Πήγαινε στην αίθουσα του Ρούσβελτ και χαιρέτα τους συμμετέχοντες», «ΕΣΥ κάτσε στη θέση ΣΟΥ», «Θα κάνεις μία σύντομη δήλωση 2 λεπτών», «Φύγε», ήταν μόνο μερικές από τις εντολές που αναγράφονταν!
Και όλα αυτά για μία απλή συνάντηση με δημοσιογράφους σε μία αίθουσα! Αναρωτιόμαστε αν σε άλλες καρτέλες που έχει εντός του Λευκού Οίκου του θυμίζουν πότε και πως να…αυτοεξυπηρετηθεί!Το γεγονός σχολίασε στο κανάλι της στο Telegram και η πάντα καυστική εκπρόσωπος του Ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα:
«Καινοτομίες στα μέσα ενημέρωσης. Οδηγίες για αυτοεκμετάλλευση του Προέδρου των Η.Π.Α. Ο Τζο Μπάιντεν το έχει πάντα μαζί του. Το κύριο πράγμα λείπει – η τελευταία γραμμή με τη λέξη “The End”».

Λαβρόφ: Η κατάσταση θυμίζει τον Β' ΠΠ. Όπως ο Χίτλερ μάζεψε υπό την σημαία του έναν μεγάλο αριθμό Ευρωπαϊκών κρατών για να πολεμήσουν μαζί την ΕΣΣΔ, έτσι και τώρα η ΕΕ και το ΝΑΤΟ δημιουργούν έναν συνασπισμό κρατών για να πολεμήσουν την Ρωσία.
Via Interfax

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...