Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

H Ρωσία συνέλαβε και κρατάει 2 Αμερικανούς πράκτορες Μορμόνους μισιονάριους της » Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών »…


Δυο Αμερικανοί πολίτες συνελήφθηκαν και κρατήθηκαν στην στην πόλη του Ρωσικού Νότου το Novorossiysk, ανέφερε στο CNN την Τετάρτη το ΥΠΕΞ Ρωσίας.

« Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την πληροφορία για την κράτηση λίγων Αμερικανών πολιτών, » είπε η Maria Zakharova σ΄απάντηση σε ερώτηση για αναφορές κράτησης 2 μελών της Church of Jesus Christ of Latter-day Saints/ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ .

Ο Eric Hawkins, ένας εκπρόσωπος τύπου για την Εκκλησία των Μορμόνων /Mormon church,είπε ότι οι αρχές συνέλαβαν 2 εθελοντές της εκκλησίας στο Novorossiysk το απόγευμα της Παρασκευής ενώ αυτή ήταν σε ένα τοπικό συνεδριακό κέντρο/meetinghouse.
Το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ είπε στο CNN ότι οι 2 Αμερικανοί πολίτες κρατήθηκαν στο Novorossiysk, μια πόλη λιμάνι στη Μαύρη Θάλασσα.
« Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι 2 Αμερικανοί πολίτες κρατήθηκαν στο Novorossiysk, στη Ρωσία, » είπε ένας αξιωματούχος σε ανακοινωθέν την Τετάρτη. « Δεν έχουμε μεγαλύτερη προτεραιότητα από την προστασία των πολιτών των ΗΠΑ στο εξωτερικό..Λόγω της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, δεν έχουμε καμιά επιπρόσθετη πληροφορία αυτή τη στιγμή. »cnn 6.3.19
Οι ρώσικες ειδικές υπηρεσίες ξεσκέπασαν την τελευταία χρονιά εκατοντάδες πράκτορες που εργάζονταν στην υπηρεσία ξένων κρατών όλο και πιο δραστήριων στη Ρωσία αποκάλυψε την Τετάρτη 6 Μαρτίου ο Vladimir Putin.
Η Ελλάδα με αμερικάνικη οδηγία δεν δίνει βίζα σε ορθόδοξους Ρώσους μοναχούς ιερείς και προσκυνητές ή τους συλλαμβάνει ως πράκτορες ενώ οι Αμερικάνοι Μορμόνοι πράκτορες αλωνίζουν στην ελληνική επικράτεια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπό την κάλυψη των μισιονάριων…

 

https://dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...