Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Παλικαρίσια αντίδραση από Χανιώτη με αφορμή την σατανική συκοφαντία σκευοφύλακα που τόλμησε να ξεστομίσει πως το Άγιο Φως ανάβει με αναπτήρα

Η Ορθοδοξία αντιστέκεται στην προπαγάνδα της Νέας Τάξης – Χανιώτης μηνύει όσους συκοφαντούν το Άγιο ΦωςΠαλικαρίσια αντίδραση από Χανιώτη με αφορμή την σατανική συκοφαντία σκευοφύλακα που τόλμησε να ξεστομίσει πως το Άγιο Φως ανάβει με αναπτήρα.

Ο άξιος Πατριώτης από τα Χανιά κατέθεσε μήνυση, με αφορμή την βλάσφημη συκοφαντία που καθεστωτικά και νεοταξικά ΜΜΕ διαλαλούσαν με λύσσα.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η μήνυση που κατατέθηκε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει θέμα το Μεγαλύτερο Θαύμα του Χριστιανικού κόσμου, την αφή του Αγίου Φωτός και την διερεύνηση και καταλογισμό ποινικών ευθυνών που αφορούν στην διάπραξη του αδικήματος της προσβολής θρησκεύματος και διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Η παλικαρίσια μήνυση βάζει στο στόχαστρο τόσο τον νεοταξίτη δημοσιογράφο, που διέδωσε την χυδαία συκοφαντία μέσω του βιβλίου του, όσο και όσους προχώρησαν στα ψεύδη.


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...